Advokat i Huddinge

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Huddinge

 • Bokföring i Huddinge

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Huddinge? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Huddinge.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Huddinge.

 • Revision i Huddinge

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Huddinge som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Huddinge

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra advokater

Advokat

En jurist är någon som erbjuder assistans inom juridiken och är allmänt kunnig inom juridik. Det är värt att notera att det inte går att ställa några krav på en person som kallar sig jurist. Det finns däremot väldigt omfattande krav om man ska få kalla sig advokat.

Det är därför viktigt när du nu är på jakt efter en advokat i Huddinge, att du beaktar detta och sätter det i relation till vad du faktiskt behöver. Kanske handlar ditt fall om okomplicerade affärsjuridiska frågor, eller eventuellt något inom familjerätten (bouppteckning, bodelning, testamenten osv) där det knappast kommer krävas domstolsförhandlingar, då räcker det vanligen med en välutbildad jurist. Det är säkert så att flera advokater i Huddinge har så väl advokat- som juristtjänster med olika priser beroende på vad du behöver - så fråga!. Men om du däremot räknar med tvister och domstol kan det rätta valet vara att välja advokaten med den formella utbildningen och hårdare krav på yrkesutövandet.

Huddinge

Huddinge kommun tillhör halvön Södertörn i Södermanland. Befolkningen i Huddinge ligger omkring 97000 och räknas på så sätt som Stockholms näst största kommun. Huddinge är en bedårande kommun med sina mängder av skog och natur liksom naturreservat. Det ligger butikscentrum i Huddinge såsom i Kungens Kurva eller i den närliggande orten Skärholmen. Orup är ett känt ansikte från orten. UF-företag får årligen möjlighet att lägga fram sin idé via Riskkapitalisternas initiativ. Förslaget introduceras inför en jury med erfarenhet av näringsidkande och företagande. De bästa förslagen ger de unga företagarna ett stipendium på 10 000 kronor.