Advokat i Borlänge

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Fick snabbt ett flertal bra anbud från seriösa städfirmor!

  Tomas L, Oktober 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 140
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Borlänge

 • Bokföring i Borlänge

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Borlänge? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Borlänge.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Borlänge.

 • Revision i Borlänge

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Borlänge som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Borlänge

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra advokater

Advokat

En advokat är en jurist, men en jurist är inte nödvändigtvis en advokat. Den stora skillnaden ligger i att det inte finns regelrätta krav på juristerna för att få kalla sig så, medans det däremot är ett krav på advokaten att ha en högskoleutbildning och en juristexamen.

Det är därför viktigt när du nu är på jakt efter en advokat i Borlänge, att du har det i bakhuvudet och sätter det i relation till ditt aktuella ärende. Kanske handlar ditt fall om enklare affärsjuridiska frågor, eller rentav något inom det familjerättsliga området (testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar osv) där det knappast kommer krävas domstolsförhandlingar, då räcker det vanligen med en specialiserad jurist. Det är säkert så att flera advokater i Borlänge kan erbjuda så väl advokat- som juristtjänster och priserna kan variera beroende på dina behov - så fråga!. Men om ärendet är komplicerat och du riskerar rättsliga processer kan du göra klokt i att välja advokaten med den formella utbildningen och de formaliserade kraven på yrkesutövandet.

Borlänge

Borlänge, som tillhör Dalarnas län, är även tätort i Dalarna. Befolkningsmängden i Borlänge ligger på 49000. Borlänge är Dalarnas handelscentrum med exempelvis köpcentret Stadskärnan som är ett av flera.

Det finns en hel del att beskåda i Borlänge. Några av många museer som ligger i Borlänge är exempelvis Dalregementets Museer, Geologiska museet såväl som CTH - Fabriksmuseum. Bland naturreservat och naturupplevelser finns Båtsta-Mellsta, Häggenäsudden, Sellänget och Smäcken. För att nämna några fornminnen och minnesmärken, så finns det i Borlänge exempelvis järnåldersgraven Äxuln och gravar från järnåldern. I Borlänge ligger också ett gravfält från vikingatiden. En vacker kyrka i Borlänge är Stora Tuna Kyrka.

Tillväxten i företagsklimatet ser bra ut tack vare det expanderande entreprenörsskapandet i Borlänge. Industrin är starkast i Borlänge. I Borlänge finns expanderande exportföretag såsom SSAB.