Imarketing AB

Vi hjälper dig med det digitala!

Om Imarketing AB

iMarketing har spetsinriktning på hemsidor, design och marknadsföring. Vi har den kompetens som krävs för att leverera helhetslösningar för dig eller ditt företag. Vi erbjuder ofta ett lokalt alternativ och skräddarsyr efter kundens behov. Vi har dussintals nöjda kunder i bagaget och visar gärna exempel på utförda arbete.
9

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Imarketing AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559197-9363
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2019-03-08
Momsregistrerat
2019-03
Registrerat för F-skatt
2019-03
SNI
70220
Konsultverksamhet avseende företags organisation
Verksamhetsbeskrivning
Vi kommer att erbjuda tjänster inom digital marknadsföring, med fokus på sociala medier. Framförallt kommer det att röra sig om att utveckla skräddarsydda och snyggt designade annonser för mindre företag och marknadsföringsstrategier baserade på kunders behov och preferenser. De kan inkludera olika typer av erbjudanden eller bara en bra bild med målet att ge kunden mer webbtrafik. Vi kommer okcså att erbjuda fotografering av kundens verksamhet och design av bilderna för att seradan ha underlag till nya annonser. Vi kommer satsa på mindre företag inom fitness & hälsa, restaurangbranschen samt mindre skönhet och frisörsalinger. Framförallt kommer vi lägga fokus på långsiktliga sammarbetspartners men kommer också att sälja våra tjänster som engångsföreteelser.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda