Byggbonde

Byggbonde

Vi kallar oss Byggbonde och skapar livskvalitet av dina planer

Presentation

Hos BYGGBONDE kan du få hjälp med det mesta inom bygg, mark, trädgård och inredning. Vi hjälper dig hitta smarta lösningar, både tekniskt och ekonomiskt, för dina projekt och hanterar även myndighetsfrågor för tex bygglov. Reparationer och ombyggnader av ditt hem, garage, stall eller andra ekonomibyggnader. Vi utvecklar också din utemiljö med altaner, terrasser, utekök, trappor och staket. Inom området byggnation finns även elkompetens i företaget som utför reparationer, omdragning och mindre utbyggnader av din befintliga elanläggning. Offerter lämnas även på laddstation för elbil inklusive montage. Inom företaget finns resurser för trädfällning och trädgårdsmästeri, exempelvis beskärning av fruktträd och buskar,  klippning av häck och gräs samt landscaping. Du kan även få hjälp med inredning eller homestyling inför en försäljning av bostaden.

BYGGBONDE tar uppdrag åt både privatpersoner och företag
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Byggbonde. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  641228-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

4.4
av 7

omdömen

 • Byggbonden lade nytt golv i ett av mina rum sommaren 2022. Det blev fint, han började även att sätta fast golvsocklarna men hann inte göra klart för att han hade fullt med jobb på gården under sommaren och sa att han skulle återkomma när sommaren var slut. Det gjorde han inte, har försökt att få kontakt med honom, har både ringt och skickat sms ett antal gånger. Inget svar. Betalt har han fått, men jobbet är inte slutfört ännu, i mars 2023. Är extremt besviken! Jag skulle aldrig rekommendera honom. Känner mig så lurad. Riktigt dålig stil måste jag säga.
  SusanneLindh
 • Jag tycker det fungerar bra , han är mån om ku
  Rune Carlson
 • Ulrika Söderlindh/OKQ8 Nykvarn
 • Alltid trevligt bemötande och god service.
  Jessica Eriksson
  Svar
  Stort tack Jessica. MVH Peter
 • Mycket trevligt bemötande. Vilket även gäller för kvalitet och punktlighet. Skulle utan att tveka rekommendera Byggbonde vidare.
  Richard Wernig
  Svar
  Stort tack för förtroendet och de fina orden. Vi ses till sensommaren. MVH Peter

Tidigare jobb

Fiskbensparkett Nyköping

På detta uppdrag har vi lagt stavparkett i fiskbens mönster.

Altandörr monterad

På detta uppdrag har vi monterat en altandörr där det tidigare varit ett fönster. Här har kunden valt att snickra färdigt runt dörren.

Kontakta

Kontaktinformation