DMN Decor Måleri AB

Nyköping

Om DMN Decor Måleri AB

DMN Decor Måleri AB är nystartat företag inom måleribranschen som har som mål att erbjuda högkvalitativa och professionella målartjänster privatpersoner och företag.Mitt namn är Gradimir ,jag driver och jobbar ensam i början.

Som målare har jag 23 år erfarenhet och behärskar olika tekniker.Jag strävar alltid efter att möta mina kunders behov och förväntningar och att leverera resultat av högsta kvalitet.

Jag erbjuder också en mängd olika tjänster,inklusive inomhusmålning,fasadmålning,tapetsering samt många andra specialiserade tjänster.

Jag är stolt över att ha ett rykte om att leverera jobb i tid,inom budget och med högsta kvalitet.Min första prioritet är alltid att lyssna på mina kunder och förstå deras behov och önskemål.

Om du behöver en professionell målare som tar hand om dina målningsbehov,tveka inte att kontakta mig.Jag ser fram emot att samarbeta med dig att förverkliga dina visioner och önskemål.
11

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt DMN Decor Måleri AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559425-2271
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2023-03-08
Momsregistrerat
2023-03
Registrerat för F-skatt
2023-03
SNI
43341
Måleriarbeten
41200
Byggande av bostadshus och andra byggnader
Verksamhetsbeskrivning
Företag ska göra måleriarbeten både invändigt och utvändigt på byggnader och anläggningar.Samt hyra ut själv som målare för måleriarbeten.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda

Tjänster DMN Decor Måleri AB kan hjälpa dig med: