TOPALLI BYGG AB logo

TOPALLI BYGG AB

Ett heltäckande byggföretag i Göteborg

Presentation

Välkommen till Topalli bygg

Vi har hög kunskapsnivå uppbyggd under lång tid. Erfarenheten och expertisen tar vi med i varje nytt arbete. Alla arbeten utförs med samma höga kvalitet till samma låga pris. Vi arbetar med hög kvalitet på material, verktyg, tillbehör och metoder, och ser till att allt är modernt och uppdaterat för bästa möjliga resultat.

Måtto - För oss står alltid kunden alltid i centrum, genom att alltid arbeta nära kunden med lyhördhet,  flexibilitet och kommunikation kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för varje unik situation. Kontakta oss gärna för referenser från tidigare arbeten, eller få reda på mer om oss och vilka tjänster vi kan erbjuda just dig.

Topalli Bygg – för dig som letar efter rätt byggföretag att bygga din terrass i Göteborg
Många av våra nuvarande kunder har kommit till oss genom rekommendationer från tidigare kunder som vi till exempel har byggt terrass eller utfört murarbeten åt. Det är vi stolta och glada för. Genom att ständigt leverera hög kvalitet i våra tjänster hoppas vi att våra nya kunder också ska rekommendera oss för sina vänner. 

Kontakta oss för referenser.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt TOPALLI BYGG AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559197-5247
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.6
av 46

omdömen

 • Snabba och lyhörda.
  Alexander Hedberg
  Svar
  Tack Alexander. Ett nöje att jobba med Er. 5 stjärnor säger mer än tusen ord. Per Team Topalli
 • Det otroligt proffsiga bemötandet avgjorde valet av Topalli bygg. De är otroligt serviceminded och har ett stort kunnande inom byggnation och renovering. De är enkla att ha hemma, utvärderar löpande projektet och har många idéer och råd att beakta. Absolut ett företag och personer jag kan rekommendera.
  Andreas Smedman
  Svar
  Tack Andreas och Karin. Började med Dränering och sen Altaner mm Tack för ett fantastisk bemötande. Team Topalli Bygg AB
 • Skickliga hantverkare som gör ett fantastiskt jobb. Alltid mycket bra bemötande och väldigt mån att vi som kund ska vara nöjda från start till slut.
  Elin Nätterlund
 • Topalli bygg var mycket inlyssnande, engagerade och måna om att fullända våra förväntningar. Dom kom också med värdefull rådgivning och förslag på alternativa utföranden och lösningar. Arbetet utfördes på ett bra sätt, med täta avstämningar och uppföljning efteråt. Några mindre justeringar som vi önskade att ha åtgärdat när virket torkat och satt sig gjordes också enligt ök. Kvalitet också på virket som dom handplockar på Derome. 👍
  Jens Sjöborg
  Svar
  Tack Jens, Det var mycket positivt att arbeta tillsammans med Er. Per Topalli Bygg AB
 • Jonas Pehrsson
  Svar
  Tack Jonas Det var ett nöje att arbeta med Er Per