TOPALLI BYGG AB logo

TOPALLI BYGG AB

Ett heltäckande byggföretag i Göteborg

Presentation

Välkommen till Topalli bygg

Vi har hög kunskapsnivå uppbyggd under lång tid. Erfarenheten och expertisen tar vi med i varje nytt arbete. Alla arbeten utförs med samma höga kvalitet till samma låga pris. Vi arbetar med hög kvalitet på material, verktyg, tillbehör och metoder, och ser till att allt är modernt och uppdaterat för bästa möjliga resultat.

Måtto - För oss står alltid kunden alltid i centrum, genom att alltid arbeta nära kunden med lyhördhet,  flexibilitet och kommunikation kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för varje unik situation. Kontakta oss gärna för referenser från tidigare arbeten, eller få reda på mer om oss och vilka tjänster vi kan erbjuda just dig.

Topalli Bygg – för dig som letar efter rätt byggföretag att bygga din terrass i Göteborg
Många av våra nuvarande kunder har kommit till oss genom rekommendationer från tidigare kunder som vi till exempel har byggt terrass eller utfört murarbeten åt. Det är vi stolta och glada för. Genom att ständigt leverera hög kvalitet i våra tjänster hoppas vi att våra nya kunder också ska rekommendera oss för sina vänner. 

Kontakta oss för referenser.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt TOPALLI BYGG AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559197-5247
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.6
av 46

omdömen

 • Supernöjd med arbetet att bygga 30 meter stenmur. Bra kvalitet och en ödmjuk arbetsledare som var hur lätt som helst att samarbeta med.
  Ulf Eliasson
  Svar
  Tack Ulf , Ett nöje att jobba med dig Rakt och tydligt från dag 1 Må gott Per
 • Vi är supernöjda. Noggrant och väl utfört arbete. Trevliga och lätta att ha att göra med.
  Anders Rapp
  Svar
  Tack Anders ! Ett nöje att jobba med Er
 • Superfint slutresultat och trevligt bemötande från alla involverade. Tappar dock en stjärna då hela processen var både ansträngande och utdragen; tre veckor istället för avtalat en. Kommunikationen var något förvirrande då det inte riktigt var uttalat vem som var projektledare, samt att det var samtal och sms tidiga mornar, sena kvällar och helger. Det hela blev ganska påfrestande. Vi kanske hade lite otur då de gjorde grannens gårdsplan på några få dagar. Hursomhelst hade vi nog arbetat med Topalli igen, men då behöver processen gås igenom och förbättras avsevärt.
  Alexander
  Svar
  Tack för konstruktivt omdöme, det finns givetvis en förbättringspotential i alla projekt, en av de saker som till viss del var orsak till längre ledtider, var att skaffa ny ”befintlig” skiffer. Vi uppskattade samarbetet och ursäktar för sen kväll och tidiga morgon sms. Det var mycket lätt och positivt att jobba med Er. Tack Per
 • Mycket trevlig och bra arbetande personal! Höll mig ständigt uppdaterad under arbetets gång och var enkla att få kontakt med. Flexibla och engagerade, exempelvis kom de in en lördag för att arbeta klart innan snön kom. De utförde även små arbeten utanför det huvudsakliga uppdraget, vilket de gjorde med enkelhet och stor flexibilitet. Prisvärt, god tillgänglighet och flexibla! Mina varmaste rekommendationer till detta företag!
  Jonatan Bengtsson
  Svar
  Tack Jonatan , det är ömsesidigt. Det var ett nöje att jobba med Er
 • Suveränt företag, bra service och duktiga hantverkare. Lyhörda på våra önskemål. Arbetade snabbt utan att tumma på kvalité. Vi är nöjda och kan rekommendera Topalli Bygg 👍
  Andreas
  Svar
  Tack Andreas. Det var mycket trevligt att få jobba hos Er. Per