TOPALLI BYGG AB logo

TOPALLI BYGG AB

Ett heltäckande byggföretag i Göteborg

Presentation

Välkommen till Topalli bygg

Vi har hög kunskapsnivå uppbyggd under lång tid. Erfarenheten och expertisen tar vi med i varje nytt arbete. Alla arbeten utförs med samma höga kvalitet till samma låga pris. Vi arbetar med hög kvalitet på material, verktyg, tillbehör och metoder, och ser till att allt är modernt och uppdaterat för bästa möjliga resultat.

Måtto
För oss står alltid kunden alltid i centrum. Genom att alltid arbeta nära kunden med lyhördhet flexibilitet och kommunikation kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för varje unik situation. Kontakta oss gärna för referenser från tidigare arbeten, eller få reda på mer om oss och vilka tjänster vi kan erbjuda just dig.

Topalli Bygg – för dig som letar efter rätt byggföretag att bygga din terrass i Göteborg
Många av våra nuvarande kunder har kommit till oss genom rekommendationer från tidigare kunder som vi till exempel har byggt terrass eller utfört murarbeten åt. Det är vi stolta och glada för. Genom att ständigt leverera hög kvalitet i våra tjänster hoppas vi att våra nya kunder också ska rekommendera oss för sina vänner. Kontakta oss för referenser.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt TOPALLI BYGG AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559197-5247
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.6
av 36

omdömen

 • Sätta ca 145 kvm plattor och sten i Kungälv
  De var trevliga och lätta att ha med att göra. Det var bra dialog hela tiden och om det var något var det bara att ringa och fråga. De låg bara i pris.
  Håkan Egell
 • Stensättning av 10 kvm i Göteborg
 • Dränering runt hus i Onsala
  Det var väldigt lätt att kommunicera och vi hade hela tiden en bra dialog och de blev precis som jag tänkt. Dom jobbade snabbt. Kommer absolut att anlita dom igen
  Mary-Anne Jakobsson
 • Bygga ut en befintlig altan Kungsbacka
  Vi är väldigt nöjda med vår altan. Bra bemötande från företaget och duktiga och effektiva hantverkare.
  Joakim
 • Lägga om 50 kvm plattor i Göteborg
  Trevliga killar som gjorde ett bra jobb
  Lars