TOPALLI BYGG AB logo

TOPALLI BYGG AB

Ett heltäckande byggföretag i Göteborg

Presentation

Välkommen till Topalli bygg

Vi har hög kunskapsnivå uppbyggd under lång tid. Erfarenheten och expertisen tar vi med i varje nytt arbete. Alla arbeten utförs med samma höga kvalitet till samma låga pris. Vi arbetar med hög kvalitet på material, verktyg, tillbehör och metoder, och ser till att allt är modernt och uppdaterat för bästa möjliga resultat.

Måtto
För oss står alltid kunden alltid i centrum. Genom att alltid arbeta nära kunden med lyhördhet flexibilitet och kommunikation kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för varje unik situation. Kontakta oss gärna för referenser från tidigare arbeten, eller få reda på mer om oss och vilka tjänster vi kan erbjuda just dig.

Topalli Bygg – för dig som letar efter rätt byggföretag att bygga din terrass i Göteborg
Många av våra nuvarande kunder har kommit till oss genom rekommendationer från tidigare kunder som vi till exempel har byggt terrass eller utfört murarbeten åt. Det är vi stolta och glada för. Genom att ständigt leverera hög kvalitet i våra tjänster hoppas vi att våra nya kunder också ska rekommendera oss för sina vänner. Kontakta oss för referenser.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt TOPALLI BYGG AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559197-5247
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.6
av 36

omdömen

 • Stensättning av ca 30 kvm i Göteborg
  Snabba och samarbetsvilliga.
  Marie Rutgersson
 • Utbyggnad av trädäck, inkl belysning (spottar) och bygg av odlingslådor
  Både pris och bemötande var avhängigt vårt beslut. De var snabbt på plats för att titta och också med offert. Supertrevliga och hade också bästa priset tillsammans med ett annat företag. Jobbet gick väldigt fort och blev jättebra. Vi är supernöjda med Topalli Bygg!
  Mia Andreen
 • Bygga av altan och staket i Göteborg
  Ej fackmannamässigt utfört. Jag menar då att man inte följt tillämpliga branschregler vid byggnation av altan. Som exempel är kapning av altanbrädor utfört med sticksåg på frihand.
  Per-Olof
 • Sätta nya plattor på 30 kvm i Göteborg
  Oerhört proffsigt och bra bemötande. Konkurrenskraftigt pris, snabbt utförande samt kundvänliga och lösningsorienterade människor som utförde arbetet. Tillfredställande slutresultat
  Anders Forsling
 • Sätta nya plattor och ny sten i Göteborg,9/9
  Topalli bygg kom alltid i tid, var lätta att ha att göra med. Proffsiga i sitt arbete
  Helena törn