TOPALLI BYGG AB logo

TOPALLI BYGG AB

Ett heltäckande byggföretag i Göteborg

Presentation

Välkommen till Topalli bygg

Vi har hög kunskapsnivå uppbyggd under lång tid. Erfarenheten och expertisen tar vi med i varje nytt arbete. Alla arbeten utförs med samma höga kvalitet till samma låga pris. Vi arbetar med hög kvalitet på material, verktyg, tillbehör och metoder, och ser till att allt är modernt och uppdaterat för bästa möjliga resultat.

Måtto - För oss står alltid kunden alltid i centrum, genom att alltid arbeta nära kunden med lyhördhet,  flexibilitet och kommunikation kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för varje unik situation. Kontakta oss gärna för referenser från tidigare arbeten, eller få reda på mer om oss och vilka tjänster vi kan erbjuda just dig.

Topalli Bygg – för dig som letar efter rätt byggföretag att bygga din terrass i Göteborg
Många av våra nuvarande kunder har kommit till oss genom rekommendationer från tidigare kunder som vi till exempel har byggt terrass eller utfört murarbeten åt. Det är vi stolta och glada för. Genom att ständigt leverera hög kvalitet i våra tjänster hoppas vi att våra nya kunder också ska rekommendera oss för sina vänner. 

Kontakta oss för referenser.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt TOPALLI BYGG AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559197-5247
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.6
av 48

omdömen

 • De gjorde ett mycket bra jobb. De var punktliga, och arbetet gick snabbt. Jag skulle gärna rekommendera dem till andra.
  Anne Frändberg
 • Vi blev nöjda med Topalli Bygg när de hjälpte oss att färdigaställa ett altandäck i våras. Tack för ett väl utfört arbete! 😊
  Patricia
 • 2021-04-12 Altanbyggande i Ale
  De var snabba, uppmärksamma, bra pris. Sedan hade de material från en ansedd firma. Supernöjd!
  Kerstin Eksell
  Svar
  Tack Kerstin . Det var mycket trevligt att arbeta med Er. Per
 • Vad som påverkar betyget är - Dålig kommunikation - Dålig punklighet i samband med avslut - Sättet att fakturera som inte gjordes enligt offert. Mer intresserade av att få betalt än att slutföra arbetet. - Plattsättning är ett frågetecken map lutning mot huset.
  benny johansson
  Svar
  Hej Benny, Tack för ditt svar. Kunden har alltid rätt är en devis jag lärt mig. Håller med dig om att lutning per meter kunde gjorts annorlunda . Avvägning per meter kan förbättras. Vi står gärna för den garanti förbättringen. På din synpunkt om att fakturera och få betalt gjorde vi allt enligt offert. Vi var tre (3) personer som var med på ditt godkännande av projektet. Jag informerade dig om betalning vid (2) två påminnelser då du som Borgenär enligt egen utsago sa att du betalat . Jag frågade dig uppriktigt : frivilligt om du ville lämna omdömde på projektet. Allt för att vi skall få en transparent omdömens Beklagar men vill gärna göra rätt.
 • Arbetet utfördes enligt överenskommen tidsplan. Vi upptäckte några oväntade svårigheter under arbetet som löstes smidigt av Topalli. Slutresultatet blev mycket bra.
  Jörgen Johansson
  Svar
  Tack Jörgen, Det var mycket positivt att arbeta med Er.