TOPALLI BYGG AB logo

TOPALLI BYGG AB

Ett heltäckande byggföretag i Göteborg

Presentation

Välkommen till Topalli bygg

Vi har hög kunskapsnivå uppbyggd under lång tid. Erfarenheten och expertisen tar vi med i varje nytt arbete. Alla arbeten utförs med samma höga kvalitet till samma låga pris. Vi arbetar med hög kvalitet på material, verktyg, tillbehör och metoder, och ser till att allt är modernt och uppdaterat för bästa möjliga resultat.

Måtto - För oss står alltid kunden alltid i centrum, genom att alltid arbeta nära kunden med lyhördhet,  flexibilitet och kommunikation kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för varje unik situation. Kontakta oss gärna för referenser från tidigare arbeten, eller få reda på mer om oss och vilka tjänster vi kan erbjuda just dig.

Topalli Bygg – för dig som letar efter rätt byggföretag att bygga din terrass i Göteborg
Många av våra nuvarande kunder har kommit till oss genom rekommendationer från tidigare kunder som vi till exempel har byggt terrass eller utfört murarbeten åt. Det är vi stolta och glada för. Genom att ständigt leverera hög kvalitet i våra tjänster hoppas vi att våra nya kunder också ska rekommendera oss för sina vänner. 

Kontakta oss för referenser.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt TOPALLI BYGG AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559197-5247
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.6
av 48

omdömen

 • Mycket trevlig och bra arbetande personal! Höll mig ständigt uppdaterad under arbetets gång och var enkla att få kontakt med. Flexibla och engagerade, exempelvis kom de in en lördag för att arbeta klart innan snön kom. De utförde även små arbeten utanför det huvudsakliga uppdraget, vilket de gjorde med enkelhet och stor flexibilitet. Prisvärt, god tillgänglighet och flexibla! Mina varmaste rekommendationer till detta företag!
  Jonatan Bengtsson
  Svar
  Tack Jonatan , det är ömsesidigt. Det var ett nöje att jobba med Er
 • Suveränt företag, bra service och duktiga hantverkare. Lyhörda på våra önskemål. Arbetade snabbt utan att tumma på kvalité. Vi är nöjda och kan rekommendera Topalli Bygg 👍
  Andreas
  Svar
  Tack Andreas. Det var mycket trevligt att få jobba hos Er. Per
 • Allt var kanon bra, trevliga killar, duktiga. Snyggt arbete. Mycket nöjda.
  Elisabeth Björstad
  Svar
  Tack ! Det var mycket trevligt att arbeta med Er. Vi är mycket nöjda ! Per
 • Extremt lätta att göra med, vi kunde enkelt diskutera igenom projektet och även efter initiala mötet va dom lätta att prata med gällande mindre förändringar. Snabbt enkelt bemötande och dessutom till bästa pris.
  Stefan
  Svar
  Tack för omdöme STEFAN Garantiavtal på väg