7 meter staket och ca 85 kvm altan i Västra Frölunda

Nedmontering, rivning, slängning och uppbyggnad av: 1 st staket mot grannen 7m x 1,8m. Samt en större altan enligt en design (10m x 8,6 som även har lite finlir i olika höjder för att bygga in ett spa-bad. (Design finns att dela). Letar efter ett offertestimat på hög nivå och ungefär start på jobbet från snarast möjligt tills slutet av Augusti. Extra tjänster om ni kan (annars köper…

Den här förfrågan lämnades sommaren 2022 i kategorin hantverkare/snickare

Behöver du också hjälp?
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Kommun
Göteborg
Bild för uppdrag: 7 meter staket och ca 85 kvm altan i Göteborg, slutet av augusti

Kunden valde TOPALLI BYGG AB för jobbet!

TOPALLI BYGG AB har utfört 40 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.59.

9 andra företag visade också intresse för jobbet: AB Perfekt Måleri & Bygg i Göteborg, Västkustens Bygg & Måleri, GN Måleri och Bygg AB, Express-Byggarna, JE-RO Byggservice AB, Malkolmsson Bygg&Entreprenad AB, Mateo Peca Bygg & Trädgård AB, Trandareds Bygg AB, SR GROUP.

Omdöme

Kaj Paxéus lämnade omdömet 5

Vi anlitade Topalli Bygg för att renovera vår trädgård och vi visade dem en högnivå design för en ny altan med inbyggd pool (delvis nedgrävd) samt nytt staket, nytt golv i uterummet. Både innan och under jobbet så kom de med goda förslag & idéer, som vi resonerade om och landade i bra detaljlösningar. När de levererade så gjorde de en total lösning, från rivning, bortforsling, till uppbyggnad av altanen , urgrävning för pool (inkl makadam, frigolit etc), målning av staket, fasad, oljefärg på uterumsgolvet , montering av elbelysningen i trallen samt diverse andra småjobb… Vad vi bl.a uppskattade med dem var : gott bemötande & super trevliga att ha att göra med, lyhörda, alla goda idéer de kom med, att de var snabba, att de levererade med hög kvalitet, och väldigt flexibla! Resultatet är vi supernöjda med, och kan inget annat än högt rekommendera dem.

Kaj Paxéus