Jämna ut marken, installera dränering, ytskrapa i Lerum

Den här förfrågan lämnades våren 2023 i kategorin Markarbete i Lerum

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Det här fältet är obligatoriskt
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vi har en nybyggd villa med obehandlad mark (grus, lera, gammal gräsmatta, lite snår men inga träd). Vi letar efter någon som kan jämna ut marken, installera dränering, ytskrapa och fylla med matjord osv, plantera gräsmatta (ca 700m2), plantera häck (ca 120m), lägga sten och bygga altan (ca 5*8 m).
Storlek på markytan
800
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Jämna ut marken, installera dränering, ytskrapa i Lerum
Markarbete

Vi hade ett relativt stort uppdrag (anlägga helt ny trädgård med gräsmatta, häckar, dränering, stenläggning, altan m.m). Allt utfördes väldigt snabbt och … Visa mer

Vi hade ett relativt stort uppdrag (anlägga helt ny trädgård med gräsmatta, häckar, dränering, stenläggning, altan m.m). Allt utfördes väldigt snabbt och metodiskt och vi hade bra kontakt under tiden, och som kund kände vi oss involverade under hela processen. Resultatet blev väldigt bra. Alla arbetare var snälla och trevliga. Nu har vi en fantastiskt fin trädgård! varje gång vi tittar ut genom fönstret möts vi av en fantastiskt utsikt och grannarna som promenerar förbi stannar och beundrar verket. Tack Topalli!

9 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 9 företag och valde TOPALLI BYGG AB för jobbet. TOPALLI BYGG AB har utfört 54 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.6.

Övriga företag som svarade:
  • Stenmarks Entreprenad AB
  • GP Bygg i Göteborg AB
  • Mölndals Målar'n AB
  • ELViS TRÄDGÅRDS OCH STÄDSERViCE
  • PW Schakt och Dränering AB
  • Firma Fadil Mali
  • KMA MASKINSERVICE
  • Total entreprenad i Världen AB

Andra som fått hjälp med markarbete

Jämna ut marken, installera dränering, ytskrapa i Lerum
Markarbete i Nynäshamn, inom 6 månader
Vi skulle behöva fixa vår uppfart och undrar om det är något ni skulle kunna hjälpa oss med? Jag har bifogat lite bilder och en ritning för att ge en lite bättre bild av vad vi behöver. Vi…
Markarbete
Markarbete av 650 i Härryda
Förbereda flissbäd för garage, gjuta plattan samt fylla med jord inför gräsmatta på resten av tomten. Cirka 6-700 kvm.
Jämna ut marken, installera dränering, ytskrapa i Lerum
Markarbete av 80 kvm ytan i Lerum
Fylla igen garagenedfart. Slå ner 2 murar cirka 2 dm som är stödmurar till nedfarten. Ta bort ca 25m2 gräs Fylla igen så allt blir plant och lägga singel eller asfalt på hela 80m2 parkeringen.
Jämna ut marken, installera dränering, ytskrapa i Lerum
Markarbete och stensättning av 30 kvm i Floda
1. Markarbete - förlängning av befintlig stenläggning samt en cirka 50cm gång intill utbyggnad. 2. Påkoppling av dagvatten. 3. Uppbyggnad av stödmur i murblock som följer gräsmattan för att…
Markarbete
Markarbete av 150 kvm ytan i Lerum
1. Ta bort gräsmatta (och cirka 20 cm ner) plus en stubbe och jämna till mark för att lägga på cirka 10 cm makadam och sedan grus (typ gårdssingel) till parkeringsyta. Parkeringsytan ska vara…
Markarbete
Markarbete av ca 50 kvm i Lerum
Ändra utfart från tomt samt anlägga en ny trappa.

Blogginlägg om markarbete

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.