JB BAD & BYGG AB logo

JB BAD & BYGG AB

Hos oss får ni råd !

Presentation

Vi utför kompletta badrumsrenoveringar från standard till lyx. Vi är en totalentreprenad som kan hjälpa till med el-, golv- och vvs installationer samt köksrenovering, ombyggnad, stambyten och fuktskadesanering.
Behörighet för våtrum i BKR: plattsättarnas förbund, vi håller oss uppdaterade och går fortlöpande kurser för att vara aktuella.
Vi tar det totala ansvaret för hela din renovering, så att du som kund bara behöver ha kontakt med ett företag genom hela byggprocessen.
Vi jobbar till fasta priser och ger självklart kostnadsfria offerter.
Vårt mål är alltid att infria kundens förväntningar och mer därtill, även för de mest krävande uppdrag. 

https://www.reco.se/jb-bad-bygg-ab-rosersberg?q=JB%20Ba

Jens Björkman.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt JB BAD & BYGG AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    556919-7949
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 2

omdömen

  • Jag totalrenoverade ett badrum om ca 5kvm och bolaget levererade på både tidsplan och kvalitet. De gick extra milen för att detaljerna skulle bli bra. Gott bemötande av alla involverade och man fick uppdateringar längs vägen. Solklar 5/5.
    Amir
  • vi satte ut en förfrågan ang underentreprenör. Fick endel svar och bestämde oss för att inleda ett samarbete med. JB Bad & Bygg. Dom har nu hjälpt oss i snart 2 månader och so far so good. Duktiga gubbar som jag kan rekommendera starkt. Mvh Jesper
    Jesper