Södermalms Olje & Värme AB

Sundsvall

Om Södermalms Olje & Värme AB

Vi är Södermalms Olje & värme

Vi är ett expansivt och framgångsrikt VVS/entreprenadföretag som har samlat maskiner och kunskap under samma tak. Vi sätter alltid kunden i fokus och vi erbjuder en unik kompetens och en oöverträffad service.

Vår affärsidé är lika genial som den är enkel och vår erfarna personal gör att vi alltid kan hålla vad vi lovar.
Inom ett och samma företag erbjuder vi våra kunder ett brett tjänsteutbud bestående av VVSmark- och trädgårdsarbetenvatten och avloppsarbetenschakt- och grundarbetenrenhållningsnöröjningsandningsopning samt rivningsarbeten m.m. Dessutom delar vi med oss av vår stora erfarenhet och kunskap i form av rådgivningkonsultation och planering.

Vår personal är både kunnig, motiverad och tjänstvillig och för dig som kund innebär vår ambition att du alltid ska bli nöjd. Dessutom innebär det att vi kan erbjuda en jämn och hög kvalitet på såväl tjänster som maskiner och material.

Vi har även ett brett kontaktnät för el- och byggarbeten.

Södermalms Olje o Värme AB startades 1977 av Matz Fredriksson. Företagets personella resurser består av fyra fastanställda. Vår maskinpark består av 2 hjullastare, grävmaskiner m.m.

Vårt säte återfinns på Vindskärsvarv strax utanför Sundsvall och vår verksamhet bygger på en samlad erfarenhet sedan 25 år tillbaka.Vi disponerar markytor samt lokaler i form av verkstäder, maskinhall, kontor och personalutrymmen. Vårt verksamhetsområde är främst Sundsvall med omnejd.

Södermalms Olje & Värme AB är medlem i Företagarna och utbildade enligt BAS-P & BAS-U.

Vi är även certifierade Ariterm- och PellSam-installatörer.

Utöver detta är vi också utbildade inom “Heta arbeten

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 556211-9098
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 1981-09-09
Momsregistrerat
1981-01
Registrerat för F-skatt
1981-01
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall utföra installationer och reparationer av värme- och oljeanläggningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda