Fotograf i Stockholm

En professionell fotograf ser till att du får vackra bilder, oavsett ditt behov. Fyll i formuläret nedanför så får du inom kort offerter från erfarna och duktiga fotografer. Att lämna en förfrågan är helt gratis och den är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Fick snabbt ett flertal bra anbud från seriösa städfirmor!

  Tomas L, Oktober 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 140
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar fotograf i Stockholm

 • Bildredigering

  Behöver du hjälp med bildredigering? Våra anslutna företag i Stockholm hjälper med allt från friläggning till avancerad retuschering.

 • Videoinspelning

  Ta hjälp av en filmare när du vill filma större evenemang. Hos Servicefinder får du kontakt med företag som arbetar med videoinspelning i Stockholm.

 • Övriga fototjänster

  Här hittar du allt inom fotografering och bild. Vill du ha hjälp av en proffsig fotograf eller söker du efter en studio? Lämna en förfrågan redan idag

Alla kategorier

Fotograf

Ska man fotografera ett bröllop behövs inte bara ett party och en kamera - för bästa möjliga bröllopsfotografier behövs det en rutinerad fotograf. Här - en bröllopsfotograf. Som följd av den lavinartade digitala progressionen inom media har också fotografering och kameror digitaliserats. Samtidigt som också de kommersiella fotograferna har utvecklats - och varje fotografi med dem.

I och med den digitala tillväxten i media och även foto har fotografering utvecklats till att bli mer lättillgängligt och snabbare. Yrkesfotografer har nu många fler möjligheter att förbättra sin produkt - själva fotografiet. Det förekommer till exempel idag fotografer inriktade på att uteslutande fotografera bröllop - så kallade bröllopsfotografer. Den tid som förr lades på framkallning och långa fotograferingar kan idag ges åt själva fotograferingen. Fotografen kan nu testa fler möjligheter inom förslagsvis ljussättning och byten av linser, för att kunna granska bilden i realtid. Har man fått rätt bild kan man se det på en gång. Bearbetningen sker nuförtiden helt digitalt och möjligheterna är många. Och här skiljer sig fotografen från oss andra. För kvalitativ redigering av digitala bilder behövs en fotograf med rutin på den digitala biten, men även med sinne för estetik och kunskap om fotografiets olika egenskaper.

Söker du fotograf i Stockholm är du absolut rätt ute! En yrkesfotograf bakar in en handfull tjänster med varje fotografi. Om du är ute efter en söt porträttbild av ditt barn, ett komplett album bilder från ett bröllop då kommer du glädjas åt att du tog ett professionellt alternativ. En pålitlig fotograf kan förädla dina personliga minnen.

Stockholm

Stockholm är inte bara Sveriges huvudsäte, här sker de flesta kulturella, mediala och ekonomiska aktiviteterna. Kungahus, riksdag och regering är belägna i Stockholm och Sveriges internationella affärer sköts oftast härifrån.

I Stockholms kommun bor cirka 847000 människor, men i hela storstockholm är antalet invånare hela två miljoner.

Kända byggnader är bland annat Stockholms stadshus som byggdes i början av 1900-talet, Drottningholms slott från 1600-talet som är upptaget på UNESCO:s världsarvslista där kungen och drottningen bor, samt Ericsson Globe som är stadens stora sport- och nöjesarena.

De en miljon turister som kommer till Stockholm varje år, besöker gärna den sevärda Gamla stan. Denna del som grundades på 1200-talet, var upphovet till staden Stockholm. När du promenerar i de medeltida gränderna i Gamla stan kan du passa på att shoppa i butiker med souvenirer och stanna till vid ett mysigt café.

I Östersjön ligger Stockholms vackra skärgår med sina 30.000 holmar och öar och bland dessa är Möja, Utö, Vaxholm och Grinda några av de populäraste.