Petrus Bygg

En del av Lervis AB

Om Petrus Bygg

Petrus Bygg
Hej, Jag heter Petrus Lannemyr och driver sedan 6 år tillbaka Petrus bygg. Jag arbetar mestadels med nybyggnationer och renoveringar runt om i Skaraborg/Jönköping. Jag är bra på att hitta lösningar och planera arbetet så att det blir smidigt och prisvärt för dig som kund. Jag arbetar på löpande räkning.

Bakgrund
2016 startade jag den enskilda firman Petrus bygg och började jobba som snickare med F-skattsedel. Under årens lopp har jag jobbat som underentreprenör på storbyggen i Skaraborg och Jönköping och haft många projekt åt privatpersoner. Allt från mindre renoveringsprojekt till nybyggnation, altaner osv.
2021 ombildades den enskilda firman till aktiebolaget Lervis AB. Aktiebolaget driver jag tillsammans med min fru Ellen och det består av Petrus Bygg och Lervis keramikverkstad.

Petrus Bygg innehar F-skatt samt id06, safe construction training, liftutbildning, heta arbeten, ställningsutbildning, fallskydd bas, säkra lyft, trafikverket kravkurs nivå 1 och 2 samt motorsågskörkort.

Läs mer på www.petrusbygg.se

Med vänlig hälsning, Petrus
2

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Petrus Bygg. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559343-9333
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2021-11-01
Momsregistrerat
2021-11
Registrerat för F-skatt
2021-11
SNI
23410
Tillverkning av keramiska hushålls- och prydnadsartiklar
43320
Byggnadssnickeriarbeten
Verksamhetsbeskrivning
Byggverksamhet mot privatkund samt underentreprenör mot byggbolag. Tillverkning av handgjord keramik. Kurser i keramik. Försäljning av handjord keramik (Fysisk butik och e-handel).

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda

Tjänster Petrus Bygg kan hjälpa dig med: