Fyris Städ AB

Uppsala

Om Fyris Städ AB

Fyris Städ AB är en Städservice företag som är verksamt i Uppsala. Vi har en väldigt hängiven, professionell och erfaren personal med många års erfarenhet. Kvalitetssäkrade tjänster inom städ och lokalvård är vad vi erbjuder våra kunder. 

Vi har kollektivavtal! 

Vi använder vi endast miljöklassade rengöringsmedel och köper våra produkter av leverantörer som har skärpta miljöregler och syftet är att fullfölja vårt mål som är att leverera mer än förväntat och att jobba miljövänligt. 

För att kunna förverkliga detta går vår personal kontinuerligt på fortbildning och håller sig uppdaterade på det senaste inom miljövänligt städmedel, teknik, utrustning och de andra typer av tjänster som vi utför.   Vi erbjuder städservice åt både privat och företag. Det slutliga resultatet är lika viktigt för oss som för er. Med god kommunikation och bra samarbete med våra uppdragsgivare skapar vi den högsta kvalitén på varje enskilt uppdrag vi får av er. 

Alla våra tjänster är avdragsgilla enligt RUT för privat kunder.
25

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Fyris Städ AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559343-6479
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2021-10-30
Momsregistrerat
2021-11
Registrerat för F-skatt
2021-11
SNI
81210
Lokalvård
Verksamhetsbeskrivning
Den ska utföra städ- och lokalvårdtjänster åt både privata och företagskunder i Uppsala län.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda