Flexibel bygg AB logo

Flexibel bygg AB

Tumba

Presentation

Vi på Flexibel bygg AB sätter kvalitet och effektivitet i fokus. Våra hantverkare har över 10 års erfarenhet i branschen så du som kund kan vara säker på att du får ett bra bemötande samt ett bra resultat när du anlitar oss. Vi är lösningsorienterade och ser alltid till kundens behov i första hand.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Flexibel bygg AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559266-0970
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 5

omdömen

 • Patrick o Arasch från Flexibel Bygg AB lämnade offert, vi förhandlade lite, vi kom överens. De kom punktligt på överenskommet med rätt material och genomförde ett gediget kvalitetsarbete. De är belevade och artiga personer, och vi vill varmt rekommendera företaget för liknande arbeten.
  Torbjörn Persson
  Svar
  Tack för ditt fina omdöme och för ett trevligt bemötande!
 • Zain Akhtar Khatana
 • En riktigt trevlig kille som gjorde ett exceptionellt jobb! Rekommenderas starkt!
  Patrik Nilsson
 • Vi är väldigt nöjda med arbetet som Flexibel bygg & måleri söder AB utfört hos oss. De var lyhörda och tillmötesgående för våra behov. Vi fick ett gott och professionellt bemötande under hela processen och slutresultatet blev jättefint. Vi rekommenderar verkligen företaget för alla som vill lägga ett nytt golv.
  Ali Ibrahim
 • Fantastiska killar! Trevligt bemötande, bra kommunikation hela vägen och ett noggrant och väl utfört jobb. Kan varmt rekommenderas!
  Annelie Billger