TOPALLI BYGG AB logo

TOPALLI BYGG AB

Ett heltäckande byggföretag i Göteborg

Presentation

Välkommen till Topalli bygg

Vi har hög kunskapsnivå uppbyggd under lång tid. Erfarenheten och expertisen tar vi med i varje nytt arbete. Alla arbeten utförs med samma höga kvalitet till samma låga pris. Vi arbetar med hög kvalitet på material, verktyg, tillbehör och metoder, och ser till att allt är modernt och uppdaterat för bästa möjliga resultat.

Måtto - För oss står alltid kunden alltid i centrum, genom att alltid arbeta nära kunden med lyhördhet,  flexibilitet och kommunikation kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för varje unik situation. Kontakta oss gärna för referenser från tidigare arbeten, eller få reda på mer om oss och vilka tjänster vi kan erbjuda just dig.

Topalli Bygg – för dig som letar efter rätt byggföretag att bygga din terrass i Göteborg
Många av våra nuvarande kunder har kommit till oss genom rekommendationer från tidigare kunder som vi till exempel har byggt terrass eller utfört murarbeten åt. Det är vi stolta och glada för. Genom att ständigt leverera hög kvalitet i våra tjänster hoppas vi att våra nya kunder också ska rekommendera oss för sina vänner. 

Kontakta oss för referenser.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt TOPALLI BYGG AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559197-5247
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.6
av 48

omdömen

 • Bra kvallite och lätta att ha och göra med.
  Göran Bunner
 • Vi anlitade Topalli Bygg för att renovera vår trädgård och vi visade dem en högnivå design för en ny altan med inbyggd pool (delvis nedgrävd) samt nytt staket, nytt golv i uterummet. Både innan och under jobbet så kom de med goda förslag & idéer, som vi resonerade om och landade i bra detaljlösningar. När de levererade så gjorde de en total lösning, från rivning, bortforsling, till uppbyggnad av altanen , urgrävning för pool (inkl makadam, frigolit etc), målning av staket, fasad, oljefärg på uterumsgolvet , montering av elbelysningen i trallen samt diverse andra småjobb… Vad vi bl.a uppskattade med dem var : gott bemötande & super trevliga att ha att göra med, lyhörda, alla goda idéer de kom med, att de var snabba, att de levererade med hög kvalitet, och väldigt flexibla! Resultatet är vi supernöjda med, och kan inget annat än högt rekommendera dem.
  Kaj Paxéus
  Svar
  Tack Kaj, det var mycket trevligt att jobba med Er. Uppskattar ert omdöme med stolthet. Tack Per Team Topalli
 • Vilken fantastiskts hantverkare. Mycket trevlig personal. Bra utfört arbete. Bra jobbat alli
  Inge Augustsson
  Svar
  Tack Inge ! Det värmer , men mycket bidrar du själv med . Din entusiasm är obeskrivlig Trots att du håller på fel fotbollslag .
 • Topalli Bygg Bytte träpanelen på vårt hus i Kullavik. Vi är mycket nöjda med resultatet. Bra jobb som utfördes av mycket trevliga hantverkare.
  Tommy Lindblom
  Svar
  Tack Tommy ! Från dag 1 var det positivt att arbeta med Er Per Team Topalli