Constrolux AB

Hardwood flooring installation

Om Constrolux AB

Golvproffs i Stockholm
Constrolux AB är ett väletablerat och komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande golvarbeten vid byggnation, renoveringar och tillbyggnader. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholm med omnejd. Inget jobb är för litet eller stort för oss.
Känsla och Engagemang

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder samt via rekommendationer.

Constrolux AB utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre golvrenoveringar. Med ett decennium i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Constrolux AB medarbetare innehar ID06 och vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar.
Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information
Constrolux.AB
10

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Constrolux AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559048-8978
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2016-01-27
Momsregistrerat
2016-02
Registrerat för F-skatt
2016-02
SNI
43330
Golv- och väggbeläggningsarbeten
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva verksamhet främst inom golvläggning, golvslipning samt lackering av golv. Därefter skall bolaget bedriva i mindre skala verksamhet inom övrig renovering såsom måleri, byggnadssnickeri samt därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda