Hugos flytt och städ AB

Vi hjälper dig med flytten

Om Hugos flytt och städ AB

Ska du flytta? Då har du hittat rätt. Vi på Hugo's hjälper dig med allt ifrån att packa, flytta och städa efter dig. Vi hjälper dig med din flyttstädning och flytt.
 
När du anlitar oss på Hugo's så kan du luta dig tillbaka och inte stressa med flytten. Vi ser alltid till att dina behov kommer i första hand. Nöjda kunder är alltid vår prio ett.

Vi vill att du som kund känna dig trygg med ditt val av företag och skriver därför alltid avtal med våra kunder. Vi har också självklart de behörigheter som krävs för ditt uppdrag samt ansvarsförsäkring om någonting skulle uppstå under arbetets gång. Vi arbetar med tydliga avtal där det framgår vad som ingår och inte ingår.

Du är välkommen att kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

Med vänliga hälsningar
Hugos flytt och städ AB
0700-52 88 85
hogir@hugosflyttstad.se
13

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Hugos flytt och städ AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559269-5315
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2020-09-02
Momsregistrerat
2020-09
Registrerat för F-skatt
2020-09
SNI
81210
Lokalvård
45201
Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva lokalvård och andra städtjänster, flyttservice, transporter. Bolaget skall även bedriva verksamhet inom bilrekond, bilvård, underhåll av motorfordon, därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda

Tjänster Hugos flytt och städ AB kan hjälpa dig med: