Dymén Trädtjänst

Sävedalen

Om Dymén Trädtjänst

Dymén Trädtjänst utför det mesta inom trädfällning och trädgård; arboristfällning och beskärning, bortforsling och stubbfräsning, häckklippning, gräsklippning, m.m. Vi utgår från Sävedalen och gör arbeten i hela Göteborgsområdet med omnejd, Bohuslän, norr Halland och Västra Götaland.

Inom firman är vi två personer som arbetar, David och Samuel; men vi har också ett nätverk av samarbetspartners vi arbetar tillsammans med.
23

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Dymén Trädtjänst. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 556825-4980
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2010-11-15
Momsregistrerat
2010-12
Registrerat för F-skatt
2010-12
SNI
81300
Skötsel och underhåll av grönytor
02101
Skogsförvaltning
90010
Artistisk verksamhet
72190
Annan naturvetenskaplig och teknisk forskning och utveckling
01430
Uppfödning av hästar och andra hästdjur
Verksamhetsbeskrivning
Företaget skall bedriva, lantbruk inkl. hästhållning, trädfällning, byggnadsarbet inkl. måleri, tvätt av tak samt hushållsnära tjänster och sjukvård, social och kulturell verksamhet inkl. framförande konstnärliga verk, forskning, utveckling och utbildning inom data, elektronik och elteknik, samt uppdragsverksamhet inom sina verksamhetsområden. Företaget skall också äga, förvalta och hyra ut fast och lös egendom och även med ovanstående förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda

Tjänster Dymén Trädtjänst kan hjälpa dig med: