AM 3 AB

Vällingby

Om AM 3 AB

Om oss elektriker AM 3 AB är en högkvalitativ eltjänst som ägs men drivs av AM 3 AB. Vi erbjuder noga utvalda elektriker i Stockholm som utför allt inom elinstallationer och står för garantin men framför allt slipper du som kund jaga offerter. Våra elektriker kommer ut till dig och gör jobbet. De har erfarenhet och förståelse för säkerhet och funktion. Vi garanterar behöriga elektriker och kvalitetssäkra elinstallationer.

Uppmärksamhet på detaljer Mer än tjugo års erfarenhet inom elektrikerbranschen har gett oss bred och djup insikt i kundernas önskemål och krav. Vi anpassar alla lösningar som passar dig. Då är du inte bara nöjd med vårt arbete idag, utan också i framtiden.

Fasta priser Innan vi börjar med arbetet kommer vi att ge dig en prisuppskattning. Detta ger dig en uppfattning om vad uppgiften kommer att kosta – så att du undviker överraskningar.

Snabb service I tio år har vi löst uppgifter för ett stort antal kunder. Gemensamt för dem är att vi alltid strävar efter att utföra uppgiften i tid. Viktigaste av allt gör vi detta genom att utföra våra uppgifter så effektivt som möjligt – vilket sparar både tid och pengar.

Vi erbjuder rådgivning för allt från små frågor till stora projekt, och hjälper dig gärna med din elektriska installation. Besök Elsäkerhetsverket för mer information om vad du kan göra själv. Kontakta oss om du är osäker, vi är alltid här för att hjälpa dig.

Vi kommer att vara din elektriker i Stockholm och tar professionell stolthet och ärlighet till det högsta.
22

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt AM 3 AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559394-8531
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2022-09-01
Momsregistrerat
2022-09
Registrerat för F-skatt
2022-09
SNI
43210
Elinstallationer
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva installationsarbeten inom el-datanätverk och fiberteknik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda

Tjänster AM 3 AB kan hjälpa dig med: