Caliholm AB

Stockholm + Remotely

Om Caliholm AB

Jag heter Sofia Bergin, en lösnings- och resultatorienterad designer, målinriktad projektledare och kreativ team-player med en äventyrslysten och passionerad syn på livet.

Jag driver mitt eget bolag Caliholm AB som frilans designer i Stockholm och har bland annat spenderat det senaste året med att skapa och lansera ApoEx AB och Denthub AB - nya varumärken som konsult. Jag har haft lyckan att jobba som designer i över 20 år – de första 14 åren bodde jag i San Diego, Kalifornien tills jag flyttade hem till Stockholm. Min arbetslivserfarenhet har gett mig chansen att jobba tillsammans med många olika branscher och företag, en tid som har varit både rolig och utvecklande.

Varumärkesdesign:
Min styrka som designer grundar sig i att skapa varumärken för kunder i alla branscher, från mindre start-ups till omformning och utveckling av varumärke för väletablerade företag och organisationer. Min passion är att guida mina kunder i hela varumärkesresan från logotyp design, strategi, brand-guide, och vidare till lansering och marknadsföring av varumärket.

Trycksaksproduktion:
Jag har stor erfarenhet av att ta fram olika trycksaker, marknadsföringsmaterial och liknande. Länk mellan kund, tryckerier och produktionsenheter.

UX/UI Design:
Med många års erfarenhet som grafisk designer och UX/UI webdesigner har jag fått stor erfarenhet av Wordpress, Adobe Creative Cloud och har marknadsfört och lanserat produkter och tjänster på alla digitala plattformar.

Content:
Då jag bott och verkat i Kalifornien i många år är jag flytande på engelska och kan med enkelhet skapa kampanjer, content och storytelling på både svenska och engelska.

Social Media:
Jag har hjälpt mina kunder skapa sina unika uttryck på sociala plattformar med både digital marknadsföring och sociala medier strategier.

Kreativitet:
Jag har en talang för att spegla mina kunders förmåga att uttrycka sig själva och deras varumärke på ett kreativt och visuellt sätt, samt att hålla mig inom ramarna för ett företags varumärke och riktlinjer för att styrka och förmedla deras marknadsföring och story. Jag har stor erfarenhet av mässmontrar, events, kontorsutsmyckning och e-mailkampanjer för att nämna några.

Projektledning:
Som mångårig företagare har jag mycket målinriktat lett i princip alla projekt och uppdrag som mitt företag haft, både med copywriters och marketing managers.

Jag ser fram emot ett personligt möte där jag får tillfälle att höra mer om er och presentera mig lite närmare.

Med vänlig hälsning,

Sofia Bergin

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559369-1438
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2022-03-07
Momsregistrerat
2022-07
Registrerat för F-skatt
2022-06
SNI
62010
Dataprogrammering
74102
Grafisk designverksamhet
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom grafisk design, marknadsföring, produktutveckling, management och IT. Bolaget skall även bedriva design och försäljning av leksaker, inredning, accessoarer, kläder samt därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda

Tjänster Caliholm AB kan hjälpa dig med: