Bygglovspartner Sverige AB

Från idé till verklighet!

Om Bygglovspartner Sverige AB

Känns det krångligt och jobbigt att söka bygglov med alla krav som finns? Då har du kommit rätt. Vi på Bygglovspartner Sverige AB är specialiserade på just bygglovsfrågor. Allt från ritningar till kontrollansvarig, vi är med från start till slut. Låt oss sköta huvudvärken. 

Vid ansökan om bygglov är det obligatoriskt med fackmannamässigt utförda bygglovsritningar. Att ansöka om bygglov kan vara en ganska komplicerad process som kräver olika typer av ritningar. Ritningarna ska visa byggnadens utformning, utseende och placering på tomten, detta kräver bygglovshandlingar som innehåller följande ritningar:

- Planritning
- Fasadritningar
- Sektionsritning
- Situationsplan

Alla projekt bör hanteras individuellt utifrån deras egna förutsättningar. Bygglovspartner Sverige AB står redo att hjälpa dig med dina drömmar. Vi har kontrollansvariga, arkitekter, projektledare, konstruktörer, besiktningsmän och energiexperter som är redo att förverkliga dina drömmar.
6

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Bygglovspartner Sverige AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559316-6050
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2021-05-10
Momsregistrerat
2021-05
Registrerat för F-skatt
2021-05
SNI
71121
Teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska tillhandahålla tjänster som byggnadskonsult. Konsultverksamhet med inriktning på företagsledning, affärsutveckling, marknadsföring. Rådgivning, värdering och andra tjänster i samband med bolags- och fastighetsöverlåtelse. Äga, utveckla och förvalta fastigheter. Samt bedriva annan med ovan nämnda områden förenlig verksamhet

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda

Tjänster Bygglovspartner Sverige AB kan hjälpa dig med: