Bygglovspartner Sverige AB logo

Bygglovspartner Sverige AB

Från idé till verklighet!

Presentation

Känns det krångligt och jobbigt att söka bygglov med alla krav som finns? Då har du kommit rätt. Vi på Bygglovspartner Sverige AB är specialiserade på just bygglovsfrågor. Allt från ritningar till kontrollansvarig, vi är med från start till slut. Låt oss sköta huvudvärken. 

Vid ansökan om bygglov är det obligatoriskt med fackmannamässigt utförda bygglovsritningar. Att ansöka om bygglov kan vara en ganska komplicerad process som kräver olika typer av ritningar. Ritningarna ska visa byggnadens utformning, utseende och placering på tomten, detta kräver bygglovshandlingar som innehåller följande ritningar:

- Planritning
- Fasadritningar
- Sektionsritning
- Situationsplan

Alla projekt bör hanteras individuellt utifrån deras egna förutsättningar. Bygglovspartner Sverige AB står redo att hjälpa dig med dina drömmar. Vi har kontrollansvariga, arkitekter, projektledare, konstruktörer, besiktningsmän och energiexperter som är redo att förverkliga dina drömmar.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Bygglovspartner Sverige AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559316-6050
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 1

omdömen

Tidigare jobb

Bygglovsingenjör

10 år som bygglovsingenjör och byggnadsinspektör på Norrköpings Kommuns bygglovsenhet.