S.V.S. Sveriges ventilation och sanering AB

Vårt mål är att ge er en friskare inomhusmiljö

Om S.V.S. Sveriges ventilation och sanering AB

Välkommen till SVS AB 
 VÅR FILOSOFI Eftersom vi bryr oss om miljön och tror på grön energi och det mest värdefulla målet för oss är människors hälsa. Vi jobbar efter svenska regler och lagar relaterade till ventilation som Miljölagstiftning och Bygglagstiftning, vi har fördjupat oss igenom plan och bygglagen, Boverkets föreskrifters för att vara säkra på att vi kombinerar den perfekta handen med vetenskap för att producera den perfekta tjänsten för våra kunder. VARFÖR VÄLJA OSS! Eftersom vi gör det rätt, investerade vi i vår personal, vi valde dem bland de bästa smarta ventilationsteknikerna på den svenska marknaden, vi erbjuder inte bara våra kunder god service utan vi ger dem en helhetslösning för deras inomhusmiljö. Vi kan utföra alla ventilationstjänster för ditt hus för att ge dig bra inomhusmiljö. - Att utveckla ett redan befintligt system, med start med lämpliga mönster för huset beroende på storleken och antalet personer som bor i huset och därmed bestämmer lämplig typ av aggregat för att ge dig en känsla av tillfredsställelse med luftkvaliteten i huset, med hänsyn till den förbrukade energin. - Underhåll, rengöring och sanering av det befintliga systemet och uppgradering av dess effektivitet. - Radonmätning och radonsanering. - Mögelsanering. - Luktsanering. - OVK besiktning. - Ventilationsinjustering. Kontakta mig! Halima Mohamed Ahmed 0760-07 35 97 info@svsventilation.se
9

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt S.V.S. Sveriges ventilation och sanering AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559279-0645
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2020-10-27
Momsregistrerat
2020-11
Registrerat för F-skatt
2020-11
SNI
43222
Ventilationsarbeten
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska tillhandahålla ventilationstjänster samt sanering och renovering av ventilationssystem. Samt OVK-besiktningar och injusteringar för ventilationssystem.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda

Tjänster S.V.S. Sveriges ventilation och sanering AB kan hjälpa dig med: