SparClean Städtjänst AB

SparClean Städtjänst Hemstädning i Halmstad och Falkenberg - Flexibel städning efter dina önskemål

Om SparClean Städtjänst AB

När man jobbar hårt kan man behöva ta en paus. Låt oss ta hand om städningen i ditt hem så du får tid över till annat. Vi erbjuder flera olika städtjänster såsom veckostädning, storstädning, och flyttstädning i Halmstad och Falkenberg med omnejd. Vår tjänst veckostädning håller ditt hem rent och fräscht löpande och ger dig tid till det som är viktigast för dig. Våra anställda har alla tidigare erfarenhet av städning och kan få mycket gjort på kort tid genom att följa systemet vi har för städning. Storstädning rekommenderas en gång per halvår utöver den vanliga veckostädningen.

Självklart använder vi produkter som är hälsosamt för dig, din familj och dina husdjur. Vi städar effektivt med miljön i tankarna. Alla produkter är miljömärkta med svanen eller Bra miljöval "Fläckfritt resultat med rent samvete"
Flexibel städning efter dina önskemål: Vi planerar städningen tillsammans efter dina önskemål och avtalar tid och dag som ni önskar. Vi städar mellan 7.00-20.00 så även kvällar tillgängliga. Städning på helg efter överenskommelse.
Vi kostar 269 kr/h efter RUT-avdrag. Prisexempel: Ett hem på 120 kvm tar ca två till tre timmar beroende på hur det ser ut, t.ex. om det är mycket stora ytor så går det fortare, har man mycket som ska dammas tar det lite längre tid. Våra rengöringsprodukter ingår i priset.

Flyttstädning är ett utmärkt alternativ för dig som ska flytta ut från en lägenhet eller hus. Vi tar hand om städningen både inför en försäljning samt slutstädningen innan en ny ägare eller hyresgäst flyttar in. Anlitar du oss så tar vi hand om din flyttstädning på ett professionellt sätt så du kan fokusera på allt annat runt ditt nya boende. Vi har nöjdhetsgaranti, det innebär att vi tar på oss fullt ansvar för städningen. Skulle du vilja så gör vi även kostnadsfritt din syningen med hyresvärden eller nya ägaren. Skulle en ny ägare eller hyresgäst mot förmodan ha klagomål på städningen så åtgärdar vi detta utan extra kostnad. Kostnad för flyttstädning varierar beroende på hur stort det är, men mellan 40-50 kr/kvm efter rutavdrag. Vi gör hembesök innan alla städningar för att beräkna din exakta kostnad. Vi har försäkringar som täcker de anställda och ditt hem under tiden vi är där.

SparClean Städtjänst AB startade 20190107 så ett ganska nytt företag med 6 anställda som oftast jobbar två och två. Det gör att du alltid känner de som kommer hem till dig. Självklart har jag kollektivavtal.  Några av kunderna har skrivit sina omdömen som du kan läsa lite längre upp.

Gå in på vår hemsida för mer information

www.sparclean.se
27

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt SparClean Städtjänst AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559189-8654
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2019-01-07
Momsregistrerat
2019-02
Registrerat för F-skatt
2019-02
SNI
81210
Lokalvård
Verksamhetsbeskrivning
Hemstädning, flyttstädning samt homestyling.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda

Tjänster SparClean Städtjänst AB kan hjälpa dig med: