Qleano

Qleano hjälper dig till en smidigare, snabbare och enklare flytt

Qleano har fått 544 omdömen (Snittbetyg: 4.1)

Kerstin H Bengtsson
juni 2024

Väldigt trevlig och noggrann personal.
Vi är jättenöjda med städningen av vårt hus. Hvh / Kerstin och Morgan
Källsjö ULLARED 🙏🏻☀️☀️☀️☀️☀️

Nelli Filippova
juni 2024

Pojkarna gjorde flyttstädningen jätte bra. Jag är glad och tackar dem för bra arbete

Med hälsningar Nelli

Ejner
maj 2024
Qleano svarade:
Hej Ejner! Tack för ditt omdöme, så roligt att se :) Det glädjer oss att du verkar nöjd med städningen och att resultatet levt upp till er förväntan. Ni är varmt välkomna att höra av er om ni skulle behöva någon hjälp i framtiden igen. Tack snälla för att vi fick förtroendet att hjälpa er med städningen. Allt gott, och önskar dig en fin sommar! MVH Emma, Qleano
Tommie Larsson
maj 2024
Qleano svarade:
Hej Tommie! Tack snälla för ditt omdöme och för att du tagit dig tid att dela med dig. Det värmer oss att få ta del av att allt verkar ha flutit på smidigt och bra. Du är varmt välkommen att höra av dig om du behöver vår hjälp framöver igen! :) Önskar dig en trevlig sommar, och allt gott! MVH Emma, Qleano
Elisabeth Hansson
maj 2024
Qleano svarade:
Hej Elisabeth! Tack för ditt omdöme. Hoppas du känner dig nöjd med städningen som utfördes i din bostad. Om det finns några synpunkter eller annan feedback får du mer än gärna höra av dig. Det är viktigt för oss att lyfta ev. brister i rutin så att vi kan kvalitetssäkra vår tjänst. :) Önskar dig en fin dag, och trevlig sommar. MVH Emma, Qleano.
Kerstin Rickardsson
april 2024
Qleano svarade:
Hej Kerstin! Tack för ditt omdöme, och för att du tagit dig tid att dela med dig. Så fint att höra att allt gått bra under städningen som utförts, och att du blivit nöjd med resultatet. :) Det glädjer oss, och vi kommer förmedla detta till personalen som var på plats i din bostad. Önskar dig en fin dag, och trevlig sommar! MVH Emma, Qleano
Margaretha Enström Andersson
april 2024
Qleano svarade:
Hej Margaretha! Tack snälla för ditt fina omdöme. Det låter som att allt flutit på precis som önskat :) Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig i framtiden igen! Allt gott, och trevlig sommar. MVH Emma, Qleano.
Caroline Kempe
april 2024

Mycket duktiga killar, men tyvärr hade de för dåliga språkkunskaper för att klara ut de missförstånd som uppstått i beställningen.
Den ene talade mycket … Visa mer

Mycket duktiga killar, men tyvärr hade de för dåliga språkkunskaper för att klara ut de missförstånd som uppstått i beställningen.
Den ene talade mycket dålig svenska, den andre dålig engelska så det var väldigt svårt att kommunicera. Men, de var effektiva och duktiga!

Qleano svarade:
Hej Caroline! Tusen tack för din recension och för din feedback. Det är superviktigt för oss att få till oss alla typer av synpunkter så att vi hela tiden kan bli bättre! :) Jätteroligt att höra att städningen levde upp till förväntningen som funnits, och att resultatet blev som önskat. När det kommer till språkkommunikationen så strävar vi alltid efter att ha minst en person som talar svenska alternativt engelska. Såklart anser vi det viktigt att man kan kommunicera på plats med personalen. Är det så att det finns brister i kommunikationen finns vi på Qleano alltid tillgängliga att förmedla information. Självklart tar vi dock till oss av detta för att se över detta framöver. Vi kommer förmedla att ni var nöjda med städningen till personalen som befann sig på plats. De kommer bli så himla glada :) Allt gott, och önskar dig en fortsatt fin dag. MVH Emma, Qleano.
Nils-Åke Nilsson
april 2024
Qleano svarade:
Hej Nils-Åke! Tusen tack för ditt omdöme. :) Himla roligt att få se att allt flutit på som önskat i samband med din flyttstädning. Och stort tack för att vi fick förtroendet att hjälpa dig med städningen. Allt gott, och önskar dig en fin dag. MVH Emma, Qleano.
Sören Zackari
april 2024

Trevliga och kompetenta medarbetare!

Qleano svarade:
Hej Sören! Tack snälla för din recension och för fint omdöme. Det glädjer oss att få ta del av just din upplevelse som dessutom verkar ha levt upp till förväntan :) Tack snälla för du delade med dig! Vi förmedlar detta till personalen som befann sig på plats i bostaden som kommer bli precis lika glada som oss. Önskar dig en fin dag, och allt gott. MVH Emma, Qleano.