VEO Tak & Fastighet AB logo

VEO Tak & Fastighet AB

Spånga

Presentation

Vill du att ditt tak ska bli omhändertaget av de bästa tänkbara hantverkarna med engagemang, entusiasm och kunskap? Då ska du kontakta oss!
Vi garanterar dig ett väl och fackmannamässigt utfört arbete. Vi har ansvarsförsäkring och ger dig 15 års garanti på både material samt arbete.

Vi på VEO Tak & Fastighet AB vill lämna en nöjd kund på varje jobb. De offerter vi levererar återspeglar alltid det vi har kommit överens om. Vi ser till att inga dolda kosnader dyker upp efter avslutat projekt. Detta gör vi genom att hålla våra kunder uppdaterade under hela arbetsprocessen.
På VEO Tak & Fastighet AB arbetar vi med löpande dokumenterad kvalitetskontroll för att kunna leverera god kvalité.

VEO Tak & Fastighet AB utför alla takomläggningar ( även branta tak ) samt även reparationer och plåtarbeten. Vi arbetar med fasta priser till våra kunder så dem vet vad kostnaden på fakturan blir. Vi erbjuder kostnadsfri offert.

Ansvarsförsäkring
Olycksfallsförsäkring
Certifikat Heta arbeten
Certifikat Höga höjder
Certifikat Skotta säkert
För beställning, prisförfrågan eller övriga frågor får ni gärna kontakta oss på 08- 410 79 550.

Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt VEO Tak & Fastighet AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  556642-9725
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 6

omdömen

 • Kompetent rådgivning och bra utförande. Kan inte bedöma prisnivån.
  David Beukelmann
 • 2016-09-21 Mycket nöjd kund
  Glatt och trevligt bemötande av företaget. De jobbade väldigt effektivt och det blev ett strålande resultat som vi är mycket nöjda med!
  Mikael Frostne
 • 2015-11-30 Riktigt proffsigt!
  Vassillis och hans team har verkligen levererat långt över förväntan! Vi tog in VEO tak & Fastighet för att byta ut hela taket på vårt sommarställe, Vassillis kom personligen ut och tittade på projektet för att sedan lämna en bra och utförlig offert på arbetet. Personalen var väldigt duktiga och jobbade verkligen med precision för att få allt att bli så bra som möjligt, bemötandet från både Vassillis och han killar kändes mycket seriöst och trevligt! I slutänden så landande fakturan på exakt samma summa som offerten låg på från första början! Vi är nu i efterhand supernöjda med resultatet som de har levererat och kommer definitivt att använda oss av dem då det blir dags för ett annat takbyte! Rekommenderar varmt detta företag till dig som går i tankar på att ta in en takfirma! Hälsningar Patrik & Anders.
  Patrik
 • Vassilis med sina grabbar har varit otroligt duktiga och gjort ett strålande jobb hos oss! Ett valmat tak kräver mycket kapning och att man tänker till för att få ett snyggt resultat, och vi är jätte nöjda. Tomt och utrymmen kring huset har städats av mycket noga. Tack
  Anders Brinck
 • 2015-09-25 Mycket nöjd kund!!
  Vassilis och grabbar gjorde ett mycket snyggt jobb i Sollentuna på vårt hus, som ligger ganska otillgängligt. Uppfinningsrikt och med en attityd att "det fixar vi" där andra kanske hade gett upp. De varmaste rekommendationer!
  Holmberg

Tidigare jobb

Utförda Takomläggningar

Kontakta

Kontaktinformation