VEO Tak & Fastighet AB

Spånga

VEO Tak & Fastighet AB har fått 6 omdömen (Snittbetyg: 5)

David Beukelmann
oktober 2018
Montera nockband under nockpannor samt snörasskydd vid ventikåpor i Värmdö

Kompetent rådgivning och bra utförande. Kan inte bedöma prisnivån.

Mikael Frostne
september 2016
Mycket nöjd kund

Glatt och trevligt bemötande av företaget. De jobbade väldigt effektivt och det blev ett strålande resultat som vi är mycket nöjda med!

Patrik
november 2015
Riktigt proffsigt!

Vassillis och hans team har verkligen levererat långt över förväntan!

Vi tog in VEO tak & Fastighet för att byta ut hela taket på vårt sommarställe, … Visa mer

Vassillis och hans team har verkligen levererat långt över förväntan!

Vi tog in VEO tak & Fastighet för att byta ut hela taket på vårt sommarställe, Vassillis kom personligen ut och tittade på projektet för att sedan lämna en bra och utförlig offert på arbetet.
Personalen var väldigt duktiga och jobbade verkligen med precision för att få allt att bli så bra som möjligt, bemötandet från både Vassillis och han killar kändes mycket seriöst och trevligt!
I slutänden så landande fakturan på exakt samma summa som offerten låg på från första början!

Vi är nu i efterhand supernöjda med resultatet som de har levererat och kommer definitivt att använda oss av dem då det blir dags för ett annat takbyte!

Rekommenderar varmt detta företag till dig som går i tankar på att ta in en takfirma!

Hälsningar Patrik & Anders.

Anders Brinck
november 2015
Valmat tak i Rosersberg!

Vassilis med sina grabbar har varit otroligt duktiga och gjort ett strålande jobb hos oss! Ett valmat tak kräver mycket kapning och att man tänker till för att … Visa mer

Vassilis med sina grabbar har varit otroligt duktiga och gjort ett strålande jobb hos oss! Ett valmat tak kräver mycket kapning och att man tänker till för att få ett snyggt resultat, och vi är jätte nöjda. Tomt och utrymmen kring huset har städats av mycket noga.
Tack

Holmberg
september 2015
Mycket nöjd kund!!

Vassilis och grabbar gjorde ett mycket snyggt jobb i Sollentuna på vårt hus, som ligger ganska otillgängligt. Uppfinningsrikt och med en attityd att "det fixar … Visa mer

Vassilis och grabbar gjorde ett mycket snyggt jobb i Sollentuna på vårt hus, som ligger ganska otillgängligt. Uppfinningsrikt och med en attityd att "det fixar vi" där andra kanske hade gett upp. De varmaste rekommendationer!

Susanna Stellnert
maj 2014
Fantastiskt bra genomfört arbete!

Jag kunde inte ha valt en bättre leverantör för omläggningen av mitt tak! De var otroligt professionella, pålitliga, serviceminded och levererade ett mycket … Visa mer

Jag kunde inte ha valt en bättre leverantör för omläggningen av mitt tak! De var otroligt professionella, pålitliga, serviceminded och levererade ett mycket bättre jobb än jag hade förväntat mig. De höll både tidplan och budgetplan. Rakt igenom en fantastiskt hög kvalitet på jobbet de genomförde.
Jag har anlitat många olika hantverkare geonom åren men inga som varit så bra som dessa. Mina allra bästa rekommendationer till Vassilis och hans arbetsteam!