Så fungerar Servicefinder

Servicefinder hjälper konsumenter, arbetsplatser och bostadsrättsföreningar att hitta bra tjänsteföretag. Men vi hjälper även tjänsteföretag att komma i kontakt med kunder.

För privatpersoner

Skapa en förfrågan och få kontakt med tjänsteföretag. Du kan också söka och jämföra företag själv i vår företagsguide! Vi kontrollerar att företagen är godkända för F-skatt och har god ekonomi innan vi ansluter dem, vilket gör att du kan känna dig trygg med ditt val.

Att skapa en förfrågan

När du skapar en förfrågan beskriver du vad du behöver hjälp med. Du får svar från våra anslutna tjänsteföretag – ofta redan samma dag!

  • Du kan jämföra omdömen, tidigare referenser och offerter
  • Oftast svar inom 24 timmar
  • Helt gratis och aldrig bindande

För tjänsteföretag

Med Servicefinder kommer du i kontakt med nya kunder – redan idag. Du väljer vilka uppdrag du är intresserad av och vi skickar passade förfrågningar till dig. Baserat på ditt abonnemang hämtar du sedan de kontaktuppgifter du tycker är intressanta. Du kan också välja att synas i vår företagsguide där konsumenter jämför företag dagligen.

  • Enkelt, flexibelt och effektivt
  • Uppdrag via sms, e-post och till ditt konto

Låter det intressant? Lämna en intresseanmälan idag så kan vi hjälpa dig att hitta nya kunder redan i morgon - klicka här!.