Så fungerar Servicefinder

Nästan 300 000 konsumenter har använt Servicefinder för att hitta rätt företag för jobbet. Så här funkar vår enkla tjänst!


Kom igång genom att skapa en gratis förfrågan på vår hemsida. Uppge vad du behöver hjälp med och beskriv ditt projekt så utförligt du kan. Vi gör sedan jobbet med att matcha ihop dig med företag i rätt bransch och område.

Företag som är intresserade av jobbet skickar meddelanden till dig som du kan läsa direkt i tjänsten. Chatta med företagen, se företagspresentationer och ta del av omdömen som tidigare kunder lämnat.

Du förbinder dig aldrig till att välja ett företag via vår tjänst, men kom ihåg att meddela företagen om du valt att gå vidare med en annan leverantör. De uppskattar att få svar från dig, även om de inte blir valda för jobbet.

Lämna ett omdöme

När jobbet är klart ber vi dig lämna ett omdöme om företaget som publiceras på deras publika företagspresentation. Din feedback ger företagen värdefull återkoppling, samtidigt som du hjälper andra konsumenter att fatta rätt beslut.

Följ din förfrågan i vår app

Med vår app kan du följa din förfrågan och hantera kontakten med de företag som vill utföra ditt projekt. Chatta med företagen, ta emot offerter och få notiser direkt i appen när du får ett nytt meddelande.

Ladda ner appen här på Google Play eller App Store.