Kvalitetssäkring av företag

Vi vill göra det enklare för dig att hitta rätt företag när du behöver hjälp i hemmet, bostadsrättsföreningen eller arbetsplatsen. Detta blir möjligt först när du känner dig trygg. Här kan du läsa mer om hur vi kvalitetssäkrar våra anslutna företag.


Företagskontroll

Våra anslutna företag har genomgått en intervju och kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga rutinkontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetssäkringen i vår tjänst är dock omdömen om företagen.

Omdömen

Om du vill läsa vad andra tyckte om företagen du fått svar från behöver du bara titta på omdömen som andra konsumenter har lämnat. Alla som använder vår tjänst har möjlighet att lämna ett omdöme efter att arbetet är slutfört. På så vis vet du att den feedback du ser är baserad på verkliga upplevelser.

Företagspresentation

Du kan hitta information om företagen på deras företagspresentation. Där kan du se kontaktuppgifter, bilder från tidigare jobb, certifikat, behörigheter och länkar till hemsida och sociala medier.