Kvalitetssäkring av företag

Servicefinder vill hjälpa dig hitta rätt tjänsteföretag för jobbet. Detta blir möjligt först när du känner dig trygg. Att du får kontakt med pålitliga företag är därför viktigt för oss.

Företagskontroller

I samarbete med allabolag.se kontrollerar vi att alla våra anslutna företag är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och har god ekonomi. Dessutom kontrollerar vi dagligen att företagen inte är i konkurs. Även om inga kontroller är perfekta gör vi det enkelt för dig få den information du behöver.

Företagspresentation

Majoriteten av våra anslutna tjänsteföretag har en företagspresentation för att du ska lära känna dem bättre. Där kan du hitta kontaktuppgifter, länk till hemsida, bilder från tidigare jobb och annan viktig information.

Omdömen

Om du vill läsa vad andra tyckte om företagen du fått svar från behöver du bara titta på relevanta omdömen från Eniro och Servicefinder. Alla konsumenter kan ge omdömen efter ett arbete är slutfört. På så vis vet du att den feedback du ser är baserad på verkliga upplevelser. Omdömen är dessutom mycket uppskattat av företagen.

Vi rekommenderar även att du ber om certifikat och behörigheter som krävs för vissa uppdrag. Vi tar inget ansvar för överenskommelser mellan dig och företagen, men gör allt i vår makt för att underlätta din beslutsprocess.

Är du företagare och vill du veta mer om Servicefinder och hur vi kan hjälpa dig att hitta kunder, klicka här.