Vision och värderingar

Vision

Vår vision är att bli bäst i världen inom tjänsteförmedling. Vi ska vara det självklara valet för konsumenter som letar efter hjälp till hemmet, arbetsplatsen eller föreningen.

Affärsidé

Vi gör det snabbt, enkelt och tryggt att välja rätt tjänsteföretag. Läs mer här.

 

Våra värderingar

Smart

Vi vet att smarta lösningar som presenteras på ett enkelt sätt är en svårslagen kombination. För att kunna erbjuda den bästa tjänsten behöver vi vara smartare idag än vi var igår.

Fokus

Vi tror att disciplin och koncentration är avgörande för att vi ska kunna utföra våra arbetsuppgifter. Därför fokuserar vi på det vi gör och ser till att göra det på bästa möjliga sätt.

Entreprenörsanda

Vi litar på vår förmåga att hitta nya lösningar, och har drivkraften för att skapa vår egen väg. Vi är pionjärer inom branschen och tror på att utmana och prova oss fram. Vi är inte rädda att misslyckas.

Tillväxt

Växer företaget så växer individen. Vi fokuserar på att attrahera de bästa medarbetarna och ser till att de växer med oss. Tillsammans skapar vi otroliga möjligheter.

Roligt

Oavsett om vi jobbar i med- eller motvind har vi alltid glimten i ögat och nära till skratt. Ett härligt humör hjälper oss att nå dit vi vill.

Mer fakta om vårt företag hittar du på vår informationssajt https://www.servicefinder.se/info – där är du varmt välkommen att klicka runt och lära dig mer om vårt företag!