Att använda ServiceFinder är tryggt

När du använder ServiceFinder vill vi att du ska känna dig trygg. Därför har vi skapat kontroller, omdömen, artiklar och tips som du kan ta del av. Det ger dig alla möjligheter som finns för att kunna hitta rätt företag.

Kontroller
ServiceFinder gör kontrollerar på F-skatt och konkurs hos ansluta leverantörer. Kontrollen görs på företaget som skickar fakturorna.

Omdömen
Genom omdömen på företag kan du som konsument hitta seriösa och bra företag. Våra omdömen är skapade av andra konsumenter som tidigare har använt företaget. Om omdömet du ser dessutom är skapat i vårt system kan du se vilket arbete som är utfört för det omdömet.

Priser
Priser som skrivs ut i t.ex. marknadsföring är snittpriser från offerter som är skickade genom ServiceFinder. Om det går att använda ROT- eller RUT-avdrag är priset efter avdraget. På Skatteverkets hemsida kan du läsa om du kan använda dig av ROT- eller RUT-avdrag.

Innan du anlitar ett företag
Det är ändå viktigt att du som konsument ber om referenser på företaget du tänker anlita. Om det krävs speciella certifikat för arbetet du vill ha utfört rekommenderar vi även att du kontrollera så företaget innehar dessa genom att ringa till respektive branschorganisation.

ServiceFinder har inget ansvar i ett avtal som skrivs mellan konsument och företag utan levererar endast kontakten.
För dig som är konsument så har vi samlat mer information på http://www.servicefinder-konsument.se – väl värt ett besök för att få en hel del extra tips när du jämför företag och offerter.