Avslutade förfrågningar

  Ekonomi se arbetsuppgifter vi är en agentur/importföretag inom klädeshandeln som har varit verksamt i branschen i många år.
  Vi har kunder i hela Skandinavien.

  Vi är ett "Fashionhouse", med varumärken som håller mycket hög kvalitetsnivå och flera av dessa är även ISO-certifierade och med i Social VFI samt hållbarhets tänk.flertal av våra varumärken har tillverking i europa . Vi medverkar årligen på flera internationella mässor.

  Vi ser alla våra kunder och leverantörer som partners. Vår målsättning är att leverera bra varumärken med hög kvalitet, bra prisbild samt att hjälpa våra kunder med marknadsföring.

  • In och utbetalningar
  • Påminnelser/inkasso
  • Leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Fakturering – skapa fakturor
  • Avstämningar / månadsbokslut
  • Reseräkning
  • Lön
  • Kontor / administration
 • Jag vill:
  - Ta upp två luckor till kattvindarna i huset. Alltså öppna ett fyrkantigt hål i väggen, och sätta en isolerad lucka med gångjärn så att man kan komma åt utrymmet. Två likadana, en på varje sida av huset.
  - Göra en vindslucka. Ta upp ett fyrkantigt hål i taket upp till vinden, och sätta en lucka som enkelt går att öppna och stänga, så att man kan komma upp på vinden med stege.

  Jag bor i ett 1,5-plans 70-talshus, med väggar av gips och trä. (Kullenbergshus som det finns många av i området). Mejla gärna i första hand, jag kanske inte svarar i den privata telefonen på arbetstid.
 • Bokföring åt AB i Stockholm
  Vill stänga igen ett valv med vägg. Idag är det ett valv-passage mellan 2 sovrum. Vill endast stänga igen med reglar och gipsvägg så kan jag spackla och fixa resten själv sedan. Måtten är cirka Bredd 89,5 cm, Höjd 208 cm, Djup (väggens tjocklek) 9 cm.
  Hej! Vi skall lägga om tak och jobbet skall vara klart senaste 15/6 2023. Vi har möjlighet att be om ställning runt hus som gör det möjligt att måla om huset samtidigt, och kan vi tima så blir det ju otroligt smidigt då t ex stuprännor, hängrännor etc är borta så man kommer åt väldigt väl överralt!

  Vi skulle vilja ha en offert på allt jobb för att måla om huset (det är vitt och vi vill måla om det vitt igen, bara för att det är dags, alltså inte för att byta kulör). Huset målades om typ 2009 ca från gult till vitt med en grund målning och två strykningar.

  Huset ligger i Särö cirka 400 m från havet om det påverkar.
  Byta tak på uterum (plasttak) cirka 15kvm samt tillhörande stup- och hängränna.
  Rivning av befintligt kaklat badrum, ny VVS dragning, eldragning, yt/tätskikt, belysning, plattsättning, montering badrumsmöbler (handdukstork, glassduschdörrar, WC, handfat, underskåp, spegelskåp över, vägghängt skåp) samt måleri av nytt badrum.
 • Hej. Jag ska måla om en lägenhet på 49 kvm som just nu står tom.

  Sovrum ska målas om, i samråd med er kan tak och garderobsluckor också målas om.
  Kök och vardagsrum är ihop och ska målas om.

  En liten hall ska målas om.

  På väggarna är det massvis med spik och skruvar, det ska tas bort och spacklas.

  Undrar också om ni möjligen kan slipa golvet och eventuellt lacka/olja?.
 • Vi vill ha hjälp med att bredspackla och måla väggarna, listerna och taket i en hall.
  Riva befintligt badrum och bastu. Riva badrumsvägg för garderober som öppnas från sovrummet bredvid. Bygga upp ny vägg i sovrummet där garderoberna öppnades. Spackla och måla från sovrumssidan. (Nytt badrum blir 7,1 kvm.) Flytta dörrpost så att dörren hamnar i hörnet efter att garderober rivits. Flytta handfatskommod till motsatta sidan rummet. Flytta dusch till hörnan där bastun stod med ny standardbrunn. Bygga upp ny vägg vid duschen så att nisch skapas. Göra två nischhyllor i duschen med ledbelysning i.
  Ny vägghängd hörn-WC. Infällda spottar i taket.
  Ny vattenburen golvvärme samt eldriven komfortvärmeslinga ovanpå. Dolda vattenledningar, delvis i yttervägg.
  Dubbel kommod, 2 tvättställsblandare från vägg. 2 eldrivna handdukstorkar.