Avslutade förfrågningar

  Jag har köpt ett begagnat kök på Blocket som står i min lägenhet i Högsbo. Nu behöver jag hjälp att montera köket. Köket är ca: 10m². Behöver någon som kan elektronik och enklare VVS.

  Jag behöver även hjälp med att lägga klickgolv, på cirka 26m². Anpassa lister och en ny dörrkarm till köket.

  Till sist sätta upp en duschvägg i badrummet, som står på plats.
  Jag behöver hjälp med att byta takpappen på ett hus från 1972. Det finns enkupiga tegelpannor på taket nu och vi avser behålla tegelpannor på sydsidan och byta ut tegelpannorna på norrsidan. Dessutom behövs nya nockpannor, vindskivor, ny läkt mm. Vi behåller stuprör och rännor, och nuvarande ventilationshuvor och skorsten.
  Taket är 15,5 meter långt, vardera sida är 5,5 meter brett. Det finns två ventilationshuvar och en skorsten. Se bilder nedan
  Sydsida Norrsida


  Östgavel västgavel


  Västgavel ny länga byggs ihop med den gamla

  Bilder från vinden, inga spår av röta.
  Vi kommer själva att ta ned tegelpannorna. Tegelpannorna på sydsidan skall tillbaka på samma plats medan tegelpannorna på norra sidan skall användas som reserv för huvudbyggnaden. De nya (kan med fördel vara samma som nu Weberöd Mod D.H) tegelpannorna skall vara enkupiga och så orangea som möjligt (likna de som ligger där nu).
  Det är möjligt att vi kan få ROT avdrag under 2023 då vårt nya hus föst står klart 2024 så jag skulle uppskatta om du kunde specificera material och arbetskostnad separat (med och utan ROT).
  Arbetet skall helst utföras under augusti-september då vi inte vill lämna taket exponerat utan takpannor för länge.
  Villa på plintar. Sättningar och brustna bjälklag. Huset behöver reparationer i golvet och justering av plintar. Ny isolering i golvet underifrån. Sätta upp golvlister, taklister, lister runt dörrar och fönster invändigt. Isolering och montering av innerväggar i nybyggt garage.

  Montera vägguttag och kabeldragning till detta i nybyggt garage. Montering av begagnad Tesla Wall Connector Gen 1 plus jfb från förra huset. Besiktning av bostadshusets elsystem, kontroll av förutsättningar i systemet för att öka servisen från 16A till högre.

 • Målning av en lägenhet i Stockholm, Inom 3 månader Sommaren 2023 Läs mer
  Lägenheten är 99 kvadratmeter och består av tre sovrum, ett vardagsrum och ett kök. OBS: det finns också ett…
  Lägenheten är 99 kvadratmeter och består av tre sovrum, ett vardagsrum och ett kök. OBS: det finns också ett badrum och ett WC men de ingår inte i ommålningen.

  Vi vill gärna få en tid för målningen av vår lägenhet så snart som möjligt, och gärna under denna månad alltså augusti månaden.
 • Beskärning av två äppelträd samt bortforsling av materialet.
  Rensa ogräs mellan stenplattor.
  Rensa upp 2 rabatter, den ena är på 3 kvm och den andra är på 12 kvm.
  Förslag på vad man kan göra med rabatterna, skulle vilja lägga duk och en vit eller grå små Sten istället, vill slippa så mycket underhåll som möjligt.
  Skulle även önska prisförslag på att fälla ett mindre träd som står bredvid den stora rabatten.
  Klippning av häck fram och - baksida och i höjdled i vår trädgård. Den är ca 37 m lång och 1,5 m bred. Vill vill ha den ca 2,20 hög med avrundade hörn. Den är idag ca 5 m hög på vissa ställen.
 • Önskar hjälp vid 1-2 tillfällen (aug-sept) att klippa häck (6 m), beskära rosor och ev. beskära 1 träd (med paradisäpplen).
  Installation av en ikea spishäll. Spräckte den gamla och har en ny hemma med samma mått. Jag behöver även hjälp att fylla i en blankett till försäkringsbolaget pga denna skada.
 • Radhus med delar som har träpanel på hus och garage skall bytas ut. En ny grind skall byggas med sidoplank. Några träytor skall målas, en trävägg till garage skall bytas.