Aktiva förfrågningar

 • I need to renovate the bathroom in my apartment in Malmö and I would like to have it done as soon as possible. I am looking to come in contact with serious people whom have the capacity and can start work soon.
 • Rören till toaletten läcker. Kan inte dra till den själv
 • jag önskar offert på detta omfattande arbete. Det är ett hus byggt 1979 på ca 230 kvm totalt. Vi har inte köpt det än men behöver en uppskattning på pris av totalrenovering så att vi vet hur vi ska lägga vårt bud på huset.

  Det mesta måste blåsas och det är ett omfattande arbete. Så då pratar vi kök, badrum, wc, golv, målning, fönster, el, dränering, tak etc. Huset har enorm potential men vill ändå veta om det är värt det. Kan säga att där ligger en gammal heltäckningsmatta som klättrar upp för hela trappan. Det är ett dödsbo. Inget har direkt blivit gjort sedan huset byggdes. Något enstaka fönster är bytt och något golv är lagt i två-tre rum.

  Vad kan man uppskatta en sådan renovering på med arbete och material? Samt hur ser det ut tidsmässigt. Vi är i en lite knivig situation då vi ska vara utflyttade från det vi bor i idag från 1 december.

  Besiktningspappret på detta gamla hus får vi på måndag den 5/10. Då vet vi också mer vad som verkligen behövs göras.

  Vi har 6 barn varav de minsta är 2 år så vi kan omöjligt bo medans det renoveras.

  Och allt måste vara fackmannamässigt med en firma som är certifierade och godkända.

 • Eldragningar till badrum
 • Behöver hjälp med att få igång varmvatten på bästa sätt, men även installera blandare mm
  Fälla en ek sektionsvis som står cirka 1-2m från en elledning och 3-4m från en nygjuten husgrund. Eken är cirka 40-50cm i diameter och runt 15m hög. Inte helt frisk ek och således relativt gles med grenar.

  Önskar även pris på stubbfräsning av en björkstubbe.

  Arbetet måste vara klart före den 16 oktober.
 • Behöver en advokat för överklaga bygglov
 • plan ritning behöver för bygga lägenhet
 • kontrollansvarig för ändring användning ska bli lägenhet