Aktiva förfrågningar

 • Behöver ett golv slipat samt lackat eller oljat (betämmes efter diskussion med utföraren). Ytan är ca 35 m2, helt kvadratiskt med endast två dörrsmygar och materialet består av fanerad parkett 14 mm. Ytlagret som skall slipas består av 3 mm synligt trä, varför omsorg krävs så inte faneret slipas igenom.
  Arbetet önskas utfört före jul. Rekommendationer önskas.
 • Lägga ut spånskivor och limma i skarvar, mellanlägg ovanpå och ett laminat (klickgolv) överst. Rummet är ca 10 kvm och helt utan vinklar och vrår, ingen håltagning för element eller liknande. Dock måste dörren lyftas av och man behöver fräsa ur dörrkarmen så att golvet går in under. Golvet ligger mao 27 mm lägre än hallen som är utanför och med spånskivor, mellanlägg och klickgolv så kommer det upp 26 mm.
 • Vi bor vid Mosebacke Torg och kommer att lämna vår lägenhet senast 27:e november. Vi har köpt en ny lägenhet med preliminär inflytt 10:e december (kan bli tidigare) och letar efter en flyttfirma som eventuellt kan erbjuda följande tjänster:
  - Flytt och bärhjälp mellan lägenheterna
  - Magasinering av flyttlådor och möbler mellan datumen som anges ovan.
  Vi är nyfikna på vad det skulle kosta att bygga en platsbild bokhylla i standarden enligt bifogat bild (hittade bilden på nätet). Jag förstår det som att priset är rörligt med antal kvadratmeter men skulle vara intressant att få en prisbild för kanske 6-10 kvadrat.
 • En 2 sitssoffa ca 150 lång ska transportera från Solna till Växjö snarast
  Det är ett sovrum på 4 ×3.7 m med takhöjd på 2.5 m som behöver fixas. Rummet är i behov av spackling mm.
  Målning av 2 små väggar i kök
  Vi vill sätta upp två innerväggar i vår lägenhet som ramar in ett hörn och på så vis skapar ett sovrum. Den ena väggen ska ha en skjutdörr som går in i väggen och den andra ska ha ett industrifönster på ungefär 2 x 1,5m. Vi behöver även ta bort en takrosett i gips runt taklampan som nu inkräktar på det område väggen ska sitta.

  Jag föredrar att bli kontaktad via mail.
 • Behöver hjälp med flytt av tunga saker som säng, garderob, byråer, matbord, stolar.