Aktiva förfrågningar

 • Tyda ett testamente och se om jag har rätt till något arv från min döda far.
  Eller om det är som min mor säger att hon sitter i säkert bo.
  Min mor hade en som innan hon gifte sig med min far
 • In- och utvändig puts två gånger per år (inklusive tvätt mellan fönster på de som går att öppna = 14 st). Endast utvändig puts två gånger per år.
  Är kanske helt fel ute, men skulle vilja ha hjälp att flytta ett matsalsskåp från Helsingborgs auktionskammare, hem till min bostad i Enköping - inklusive inbärgning.

  Vill inte bjuda på skåpet innan jag vet att jag kan få hem det. Skåpet kan hämtas från auktionskammaren mellan 30 Jan och 4 Feb.
 • Vill ha svarta & vita t skirts storlek large med logga Primadonna
 • Behöver hjälp med inkoppling av tvättmaskin samt diskmaskin. Allt är färdigdraget så det jobb som återstår är egentligen bara koppla ihop vattenrören samt avlopp till respektive maskin.
  Önskar få offert på att måla om och spackla hål från nuvarande handtag till köksluckor enligt mått:
  132*60, 70*60, (59*35) * 2, 44*71, 71*59, (44*35) * 2, (44*11) * 3, 44*35, 59*23 = cirka 3 kvm.
  Köksluckorna är i fint skick men har hål efter handtag som jag vill byta. Därför jag vill måla om luckorna samt nya hål.
 • Behöver hjälp av en fotograf/fotografkedja som kan åka ut på plats i Malmö eller/samt Göteborg och fota 14 personer totalt, 7 på respektive ort. Detta göra på plats hos företagen. Fotona ska levereras i stora jpg bilder så kan vi ta editeringen. Man behöver tillgång till 2 blixtar samt kamera. Viktigt att man är mycket trevlig och kan ta hand om kunden på ett bra sätt. Fotografierna kommer användas för att publiceras på deras hemsida. Beräknad tid för fotograferingen, max en förmiddag per plats.
  Vi ska bygga en balkong/altan samt göra öppning i väggen på huset för ny altandörr. Behöver hjälp med att allt gällande installation av altandörr, allt från "göra hål i väggen" till installation och vattensäkring och snygga detaljer med lister efteråt.
  Behöver även hjälp med fastsättning och grundning stommen av altanen då den ska sitta fast i väggen på huset och med plintar i jorden.
  Ritningar finns.