Aktiva förfrågningar

 • Lägga klinker i entrén- liten bit innanför dörren, för brukare av rullstol o rullator
 • Köpte en gammal veteranmoped för ett tag sen. Men när jag köpte den märkte jag att en bit av avgassystemet saknades. har hittar en passande bit men behöver hjälp av svetsa fast biten.
  Tomt ca 1800 kvm. Vissa ställen är vanlig gräskllippning. Det är även ställen med oklippt gr, mycket högt. Buskar, sly som ska bort.
 • Asfaltering av en del av trottoar ca 6 m2, i Enköping, Pomonagatan 17.
  helst innan vinter 2020.
  Vi har gjort en liten köksrenovering och behöver följande jobb ska göras:

  1. En sida på en fönsterkarm ska målas i ljusgrå färg identisk med den som redan är använd i köket. Vi har inte färgkoden på denna. Kanten mellan list och kakel ska jämnas till/fyllas ut.

  2. Karmen runt vårt nya kyl o frys ska målas i samma ljusgrå färg. Även här ska listen vissa ställen snyggas till och ett litet hål där röret till gasspisen gick ska fyllas ut.

  3. Vi har fått gjort nya köksluckor till inbyggt kyl och frys (1 lucka till kyl och 1 lucka till frys). Dessa ska också målas i samma ljusgrå färg och monteras.
 • Vi har en avenbokshäck som är mycket hög ( ca 4 meter ) som vi vill klippa. Häcken är ca 30 meter lång. På den sida av häcken som är mot tomten är det gräsmatta, men också en några meter slänt. Utåt gatan är det en slänt nedanför häcken.
 • Rivning av veranda till fritidshus.
 • Är utelåst och behöver komma in snarast möjligt då barnen är hungriga och griniga och nyckeln är på väg till Göteborg
  Byta slang som går från handfat (det är hål i slangen och det går inte använda handfat.)