Aktiva förfrågningar

 • Offert
  Spackling, målning och tapetsering av väggar i tre rum samt del av hall.

  Pågående renovering, dörrkarmar ej på plats, eluttag ej monterade och nytt golv avses att läggas först efter målning. Samtliga väggar och snedtak består av ospacklade gipsskivor. Samtliga rum har nymålade tak. Inget behov av täckning av golv med anledning av pågående renovering.
  • Hall
  Hall 8,75 m vägg med tre dörrposter om 0,8, 0,8 och 0,7. Takhöjd 2,3 m. Taklister på plats och inmålade.

  Spackling, grundmålning samt täckmålning av vit färg.

  • Rum 1
  Väggar 3,05 m x 3,40 med avdrag för dörrpost 0,8 samt mindre fönster. Takhöjd 2,3 m. Taklister på plats och inmålade. Viss del av rum utgörs av snedtak.

  Spackling, grundmålning samt täckmålning av ljusgrå färg.

  • Rum 2
  Väggar 5,20 m x 3,80 med avdrag för dörrpost 0,8 och 0,7, murstock 1,10 x 0,6 samt fönster. Takhöjd 2,3 m. Taklister på plats och inmålade. Viss del av rum utgörs av snedtak.

  Spackling, grundmålning samt täckmålning av mörkgrå färg. Fondtapet på en vägg 3,6 m, mönsterpassning.

  • Rum 3
  Väggar 5,30 m x 1,90 med avdrag för dörrpost 0,7, murstock 1,20. Takhöjd 2,3 m. Taklister på plats och inmålade. Viss del av rum utgörs av snedtak.

  Spackling, grundmålning samt täckmålning av vit färg.
  Takhöjd kan skifta något mellan rummen med anledning av nivåskillnader. Vi tillhandahåller täckfärg och fondtapet.
  Visst byggmaterial och möblemang finns i rummen, förvaras i mitten av de berörda rummen.

  Osäkert ROT-avdrag, avstämning får ske mot offert om utrymme finns för fullt avdrag.
 • Vi har en pool som har läkt och darför har vi behövt gräva upp en del runt poolen på några olika ställen. Behöver hjälp att lägga stenplattorna igen på plats. En del nya plattor kommer att behövas.
 • Ommålning av två hus 75 kvm/27 kvm. Senast målat 2008.
 • Jag köper ett nyckelfärdigt hus av Smålandsvillan och behöver en kontrollansvarig för projektet som skall vara klart våren-sommaren 2021
  Bygga balkong ca 60 kvm. Husets långsida 12 x 3 m samt kort sida 8 x 3 m.

  Material finns det är bara själva arbetet.
 • Hej, vi tänker renovera badrummet i våran nya lägenheten i Nynäshamn. Badrum är stort 5kvm och vi tänker kolla upp hur ser ut marknaden. Vi är intresserade om två prisförslag. Ett pris för hela arbete alltså kostnad för att ta bort gamla kakel och klinker och sätta upp nya och ett pris för bara den där isolering som ska ha certifikat pga. försäkringen (vi river själva och montera upp nya kakel och klinker själva). I offerter eller prisförslaget behöver inte vara material. Materialet köper vi själva.
  Tack
  Med vänlig hälsning
 • Flyttstädning (inkl. fönsterputs).
 • Hej
  Vi behöver måla vår fasad.
  Två våningshus med vind.
  Huset har ca: 200kvm.
 • Behöver hjälp med hemstädning, dock vill jag enbart ha hjälp med städ av köket där jag vill att luckor, spis, kakel, kyl och frys samt ytor kring spisen torkas av. Vidare att en gång i månaden städa ugnen samt kyl invändigt.

  Behöver hjälp med att städa våra toaletter både dusch, badkar, ta speglar samt rengöring av toalett.

  Vidare önskar jag hjälp med dammtorkning av möbler samt att man tar lister samt moppning av golv i hallen och vardagsrummet.

  Vi vill ha offert för hur mycket det skulle kosta att komma en gång i veckan samt hur mycket det skulle kosta att komma varannan vecka.
 • Dammsugning, skurning ock dammning