Aktiva förfrågningar

 • Skottning av logtak på ca 110 kvm. Ligger vid allmän väg men ej snöröjt runt logen. Helst utfört inom en vecka.
  Skall bygga ett litet fritidshus på 90 kvm med önskemål om planering av framtida Attefalls hus i Borgholms kommun, norra delen.
 • Lokalvård av 2 mindre skolor med yrkesutbildning
 • Hus om ca 300 kvm fördelat på tre våningar (högsta punkt ca 9 meter) är i behov av ommålning. Fasadtvätt, skrapning (ca 30% behöver skrapas) och ommålning från rött med vita knutar till vitt med grön-grå knutar).
  Målning av betongdetaljer (ca 40*1 meter minus fönster). Målning av stuprör och hängrännor (från vitt till svart).
  Om ni har möjlighet att även göra mindre träjobb skulle jag vilja ha hjälp med att byta ut spjälor på balkonger (tre balkonger) och måla dessa i matchande färg med huset.
  Skrapa, måla och täta 13 normalstora fönster (120*120cm) och 6 mindre fönster (varierande storlek ca 20*30 - 50*50).
 • Projektet består i min mening av tre delar.
  1. Grävning av ny uteplats.
  Platsen som ska schaktas är en tidigare garage-nedfart. Idag är där en entré till en uthyrningsdel, och efter genomfört projekt ska uthyrningsdelen ha en uteplats om ca 20 kvm. Det innebär att det behöver schaktas bort ca 6 kubik. En dräneringsslang ska kopplas om. Efter utfört arbete vill jag snickra dit en träaltan, så även gjuta plintar ingår.
  2. Plana ut gräsmatta inför uteplatsbygge
  Idag är där en gräsmatta om ca 6*15 m2. Jag vill plana ut denna så att det är helt rakt. Det är ca 30 cm nivåskillnad mellan lägsta och högsta punkten, så ca 27 m3.
  Gjuta plintar för träaltan och pergola efter schakten är klar.
  3. Stödmur
  Stödmur med l-stöd runt uteplats (1), samt likadan längs med gräsmattan (2) mot vägen. En del av massorna som schaktas ut kan användas bakom stödmuren, men då det ska planteras en häck längs med l-stödsmuren kommer trädgårdsjord köpas in. Total sträcka med l-stöd blir ca 20-25 meter, inklusive stödmur längs med projekt 1 och 2.

  Bortforsling av schaktat material bör ingå i offert.

  Fast pris med reglering för ÄTA.
  Generalentreprenad är att föredra, dvs att ansvarig firma ansvarar för projektledning och fakturering om underentreprenörer tas in. Totalentreprenad är ett måste, dvs att ansvarig firma ansvarar för funktion för lösningar.
  Genomförandetid mars/april (undantagsvis även maj). Projektet är en mindre del i ett större renoveringsprojekt, och jag fäster därmed stor vikt vid att vi kan ta fram en tidsplan ihop och sedan följa den.
  Skotta balkong i Hundsjö, Gideå.
  Dörren är blockerad. Brandstege finns vid balkongen men p g a ålder och krämpor vågar vi inte ta klivet från stegen till balkongen.
  Önskar och återupprätta en gångstig,
  De gamla stenarna bör helst återvinnas.
  Vi har planer på att dränera huset på cirka 2 år och sedan få en ny beläggning.
 • Städning hela lägenheten.
 • Ca 30 lådor, få föremål fristående.
  Soffa, säng och byrå är de största möblerna. Utöver det mindre bord och stolar.
  Nuvarande lgh 39m2, 2 trappor utan hiss
  Ny lgh 37m2, stor hiss (vet ej antal personer)
  Önskar offert med och utan bil, det gäller den 1 februari kl.14.
  Behöver byta befintlig köksfläkt till en kolfilterfläkt. Måtten på nuvarande fläkt med utblås är b=49cm, h=8 cm, d=45 cm. Bfogar också bilder. Tacksam för svar via mail. Lägenheten ligger på Sparbanksvägen 49 i Hägersten. Tacksam om du talar om vilken fläkt jag skall köpa och var, eller om du även fixar inköpet.