AL Styr & Elteknik logo

AL Styr & Elteknik

Trygg och säker service från certifierade elektriker med över 15 år i branschen.

Presentation

AL styr & elteknik är ett nystarta företag med över 15 års erfarenhet inom Styr, elinstallationer och elskåp. 
Vi på AL styr & elteknik i Stockholm sysslar med alla typer av el-arbeten, oavsett vad du har för el-relaterat ärende så vill vi hjälpa dig. Vi är duktiga på att installera hela elsystem i nybyggen eller göra totalrenovering av elen i ett hus - till att utföra mindre arbeten som att komma och hjälpa dig fixa en trasig dimmer. 


Vi fokuserar på att tillhandahålla effektiva lösningar till våra kunder och vi tar vårt uppdrag ansvarsfullt och säkert. 
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt AL Styr & Elteknik. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  860213-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

5
av 11

omdömen

 • Andres är en skicklig elektriker som gör vad han lovar, kommer ALLTID i tid och har rimliga priser. Jag använde installationen först 6 månader efter utfört arbete, han kom enligt överenskommelse för små justeringar utan extra kostnad. Det kallar jag för kvalitet och proffsighet.
  Konstantinos
 • Bra bemötande och punktlighet ! Vi önskar fortsatt samarbete Hälsningar Christian Uhlin Rent A Helper
  Rent A Helper Nordic AB
 • Bra pris!
  Bodil Öst
 • Marie
 • Fick hjälp med att sätta upp två taklampor. Gick utmärkt dock hade elektrikerna markerat med lite tusch på taket (det löste sig dock) men utöver det utmärkt utfört arbete. Men avsikten var dock att det skulle borras. Kan rekommenderas. Gick smidigt och prisvärt. Trevligt bemötande i kundsupport med.
  Peiji Johan Fang