NG Bygg

Tyresö

NG Bygg har fått 15 omdömen (Snittbetyg: 4.9)

Klas Råsäter
mars 2024

Vi är mycket nöjda med resultatet. Lackering av luckorna på verkstad, övriga detaljer (t ex täcksidor) på plats. Arbetet gick mycket smidigt och rationellt. … Visa mer

Vi är mycket nöjda med resultatet. Lackering av luckorna på verkstad, övriga detaljer (t ex täcksidor) på plats. Arbetet gick mycket smidigt och rationellt. Kontakten har helt igenom varit trevlig. Vi känner att anlita Goran för några mindre jobb senare i vår. Värt att notera är den utmärkta för att inte säga föredömliga offerten.

Andreas Lindal
februari 2024

Proffsigaste och mest välvilliga bemötande jag upplevt av en hantverkare/målare. Goran och hans duktiga målare gjorde ett superjobb med vårt slitna … Visa mer

Proffsigaste och mest välvilliga bemötande jag upplevt av en hantverkare/målare. Goran och hans duktiga målare gjorde ett superjobb med vårt slitna femtiotalskök, med mycket underarbete och snygg målning. Dessutom snabbt jobbat! Jag rekommenderar Goran och NG Bygg för alla målningsjobb, och jag kommer definitivt anlita dem framöver. 6 stjärnor av 5.

Arne Morin
oktober 2023
Ellen
september 2023

Vi är supernöjda med målningen av våra dörrar. Målarna var väldigt tillmötesgående, flexibla gällande tider, svarade snabbt på meddelanden, jobbade snabbt och … Visa mer

Vi är supernöjda med målningen av våra dörrar. Målarna var väldigt tillmötesgående, flexibla gällande tider, svarade snabbt på meddelanden, jobbade snabbt och priset kändes rimligt!

Lars
juli 2023

Arbetet utfördes med högsta tänkbara skicklighet och noggrannhet och dessutom med eleganta lösningar på uppkomna problem och tillkommande arbeten. Trevliga och … Visa mer

Arbetet utfördes med högsta tänkbara skicklighet och noggrannhet och dessutom med eleganta lösningar på uppkomna problem och tillkommande arbeten. Trevliga och hjälpsamma människor som jag kommer att anlita igen.

Catharina Lindholm
juli 2023

Gör ett grundligt och gediget jobb. Tar ned hängrännor, grundar fasaden och byter brädor där det behövs. Arbetar med högsta kvalitet.
Målarfirman utöver det … Visa mer

Gör ett grundligt och gediget jobb. Tar ned hängrännor, grundar fasaden och byter brädor där det behövs. Arbetar med högsta kvalitet.
Målarfirman utöver det vanliga.
Fantastiskt arbete. Kan starkt rekommenderas.

Stefan Jacobsson
juni 2023
Maria Nelson
maj 2023

Skickliga, kvalitetsmedvetna, snabba och punkliga. Rekommenderar varmt.

Andreas Saptovic
november 2022

NG Bygg renoverade platsbyggda garderobsdörrar och en dörr, alla med spröjs och speglar samt två blombänkar. Allt var arkitektritat och tillverkat för ca 35 år … Visa mer

NG Bygg renoverade platsbyggda garderobsdörrar och en dörr, alla med spröjs och speglar samt två blombänkar. Allt var arkitektritat och tillverkat för ca 35 år sedan och rejält slitet. Hade flera möten med hantverkare som tyckte jag skulle slänga och låta dem bygga nytt. Endast två snickare, varav Goran på NB Bygg var den ene, tyckte jag skulle renovera.

Allt fungerade över förväntan. Från punktlighet inför vårt möte till leverans, utfört arbete och pris. Har fler jobb på gång hemma och kommer definitivt anlita NG Bygg för dessa.

Hanna
september 2022

Trevligt bemötande och väl utfört jobb!