NG Bygg

Sundbyberg

NG Bygg har fått 12 omdömen (Snittbetyg: 4.9)

Ellen
september 2023

Vi är supernöjda med målningen av våra dörrar. Målarna var väldigt tillmötesgående, flexibla gällande tider, svarade snabbt på meddelanden, jobbade snabbt och … Visa mer

Vi är supernöjda med målningen av våra dörrar. Målarna var väldigt tillmötesgående, flexibla gällande tider, svarade snabbt på meddelanden, jobbade snabbt och priset kändes rimligt!

Lars
juli 2023

Arbetet utfördes med högsta tänkbara skicklighet och noggrannhet och dessutom med eleganta lösningar på uppkomna problem och tillkommande arbeten. Trevliga och … Visa mer

Arbetet utfördes med högsta tänkbara skicklighet och noggrannhet och dessutom med eleganta lösningar på uppkomna problem och tillkommande arbeten. Trevliga och hjälpsamma människor som jag kommer att anlita igen.

Catharina Lindholm
juli 2023

Gör ett grundligt och gediget jobb. Tar ned hängrännor, grundar fasaden och byter brädor där det behövs. Arbetar med högsta kvalitet.
Målarfirman utöver det … Visa mer

Gör ett grundligt och gediget jobb. Tar ned hängrännor, grundar fasaden och byter brädor där det behövs. Arbetar med högsta kvalitet.
Målarfirman utöver det vanliga.
Fantastiskt arbete. Kan starkt rekommenderas.

Stefan Jacobsson
juni 2023
Maria Nelson
maj 2023

Skickliga, kvalitetsmedvetna, snabba och punkliga. Rekommenderar varmt.

Andreas Saptovic
november 2022

NG Bygg renoverade platsbyggda garderobsdörrar och en dörr, alla med spröjs och speglar samt två blombänkar. Allt var arkitektritat och tillverkat för ca 35 år … Visa mer

NG Bygg renoverade platsbyggda garderobsdörrar och en dörr, alla med spröjs och speglar samt två blombänkar. Allt var arkitektritat och tillverkat för ca 35 år sedan och rejält slitet. Hade flera möten med hantverkare som tyckte jag skulle slänga och låta dem bygga nytt. Endast två snickare, varav Goran på NB Bygg var den ene, tyckte jag skulle renovera.

Allt fungerade över förväntan. Från punktlighet inför vårt möte till leverans, utfört arbete och pris. Har fler jobb på gång hemma och kommer definitivt anlita NG Bygg för dessa.

Hanna
september 2022

Trevligt bemötande och väl utfört jobb!

Jennie Lind
september 2022

Supernöjd med resultatet och de professionella råd vi fick för att få bäst resultat. Jobbet gjordes snabbt, noggrant och effektivt!

Mika
augusti 2022

Supernöjd genom hela processen, proffsigt bemötande, tydlig offert, mycket bra genomfört arbete med hög kvalitet och på utsatt tid. Kan varmt rekommendera NG … Visa mer

Supernöjd genom hela processen, proffsigt bemötande, tydlig offert, mycket bra genomfört arbete med hög kvalitet och på utsatt tid. Kan varmt rekommendera NG bygg.

Elisabet Nygren
juni 2022

Nogrannhet flexibilitet kunniga . Bra pris har egna ställningar . Sist men inte minst mycket trevliga att ha att göra med . Kommer sakna dom nu när arbetet är … Visa mer

Nogrannhet flexibilitet kunniga . Bra pris har egna ställningar . Sist men inte minst mycket trevliga att ha att göra med . Kommer sakna dom nu när arbetet är klart och är så nöjd . Blev verkligen jättefint .