Målarpågen

Målarpågen

Röstånga

Presentation

Målarpågen är sällan billigast men oftast inte dyrast heller.
För oss är ett perfekt utfört jobb förknippat med en lång yrkeserfarenhet och kunskap om hur ett jobb ska utföras på korrekt sätt, oftast är det skillnaden på att bli relativt nöjd gentemot helt nöjd!
Naturligvis vill vi inget hellre att du som kund ska vara helt nöjd med det resultat vi levererar.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Målarpågen. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  561217-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

5
av 4

omdömen

 • Utmärkt och proffesionellt välgjort arbete . Jag kan verkligen rekommendera företaget.
  Maria hallen Brolin
 • 2014-04-20 Toppbetyg!
  Vi anlitade Målarpågen för att bygga en innervägg, mikrolita och måla innerväggar samt lägga golv. Allt utfördes enligt överenskommelse och enligt tidsplan. Conny kom med flera förslag på lösningar som gjorde att slutresultatet blev snyggare än vi föreställt oss. Vi har planer på andra renoveringsprojekt och då är Målarpågen det företag vi kommer att kontakta. Vi rekommenderar dem varmt! //Marina och Andreas
  Inaktiverad Användare
 • Vi fick hjälp av Conny Målarpågen med att riva inneväggar, byta dörrar, lägga parkett, sätta lister, sätta igen och ta upp nytt dörrhål mm för hela vår ovanvåning. Allt har gjorts enligt tidplan och offert och med bästa kvalitet. Vi är mycket nöjda och kommer definitivt att anlita Conny vid framtida husprojekt. Mvh Rickard o Malin i Skanör
  Inaktiverad Användare
 • 2011-12-22 Mycket nöjda!
  Conny tog sig tid och lyssnade ordentligt på oss, och ringde för att försäkra sig om att han gjort rätt. Han lämnade en bra, och noggrant specificerad offert, som höll. ROT-avdrag var inga problem. Jobbet utfördes snabbt och ordentligt, och när vi ville ändra en detalj ordnade Conny det direkt utan kostnad. Vi kände att vi kunde lita på honom, och skulle absolut gärna anlita honom igen!
  Maria Bergius

Kontakta