ineo AB

innovative construction & interior design

Om ineo AB

ineo. är ett konsultföretag grundat av mig, Soheilla El Masry, sedan hösten 2014. ineo. kommer från det latinska ordet “neonate” och som står för innovativt tänkande och skapande vilket är det jag alltid strävar efter att uppnå i mitt arbete.

ineo. är ett företag som erbjuder konsultation inom konstruktion, BIM och inredningsdesign. Med en gedigen erfarenhet inom byggbranschen samt ett flertal utbildningar på universitetnivå kan jag tillsammans med er skapa lönsamma lösningar för era projekt. Jag erbjuder konsultation i alla former vad gäller konstruktion och inredningsdesign, skapad och utformad för att passa just era behov. Det kan vara konsultation i form av beräknings- och dimensioneringshjälp, upprättning och utformning av ritningar i alla dess skeden vad gäller konstruktion och inrednings design. Underlag för entreprenörer och kunder i byggets olika skeden för projekt inom konstruktion och inrednings design. På ineo. erbjuds även konsultation i form av föreläsningsuppträttande i olika former. Det kan vara allt form enstaka gästföreläsningar till helhetsåtagnde för specifika kurser. Med min erfarenhet sedan tidigare som lärare på gymnasienivå samt stöd för lärare på universitetsnivå samt tillsammans med min erfarenhet från byggbranschen kan jag idag erbjuda er en högkvalitiv konsultationshjälp inom alla dessa områden. Omfattning och innehåll diskuteras och bestäms i samråd.

Med ineo. strävar jag alltid efter att skapa och anpassa varje arbete efter kundens behov och önskemål. Jag använder mig av uppdaterade verktyg i mitt arbete. Inom mitt arbete har jag alltid Eurokoderna och BBR nära till hands. När det gäller mitt ritande använder jag alltid de senaste programvarorna från ArchiCad, Autodesk, SketchUp samt Photoshop och i mitt dimensioneringsarbete använder jag FEM Design, Frame Analysis samt SB Balk.

Jag tror på att ingenting är omöjligt i mina projekt och att det alltid finns en lösning på alla problem och frågeställningar som dyker upp. Det går alltid att anpassa och lösa de frågeställningar och krav ett projekt ställer oavsett hur det ser ut finns det alltid en lösning på det, och detta är vad ineo. står för: innovativt tänkande och skapande.
1

Utfört jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt ineo AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559192-2207
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2019-01-23
Momsregistrerat
2019-02
Registrerat för F-skatt
2019-02
SNI
71121
Teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik
Verksamhetsbeskrivning
Teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsbranschen.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda

Tjänster ineo AB kan hjälpa dig med: