MJ Maestro Byggservice

Borås

MJ Maestro Byggservice har fått 6 omdömen (Snittbetyg: 5)

Stefan Waltner
april 2024

Mycket nöjd med arbetet och till ett riktigt bra pris. Micke är mycket trevlig och extremt service inriktad. Kommer absolut att anlita honom för kommande jobb 😋 Visa mer

Mycket nöjd med arbetet och till ett riktigt bra pris. Micke är mycket trevlig och extremt service inriktad. Kommer absolut att anlita honom för kommande jobb 😋

MJ Maestro Byggservice svarade:
Tack, tack Stefan !
Ralf Barkhage
februari 2024
MJ Maestro Byggservice svarade:
Tack Ralf !😀
Ann Andersson
januari 2024

Vi är mycket nöjda med Mike. Han var noggrann och duktig på sitt jobb. Kan verkligen rekommendera honom.

MJ Maestro Byggservice svarade:
Tack, du är en underbar kund !
Mary
december 2023

Väldigt snabba att komma ut, bra pris och Mike som installerade var väldigt trevlig och duktig!

MJ Maestro Byggservice svarade:
Tack, du är en underbar kund !
Tony Eckerstrom
oktober 2023

Ett bra, snabbt och professionellt utfört arbete. Jag är mycket nöjd.

MJ Maestro Byggservice svarade:
Tack, du är en underbar kund !
Mathias
september 2023

Jag kan inte nog betona hur imponerad jag är av den fantastiska arbetsinsatsen som vår Mike utförde i vår hall. Det var verkligen en glädje att arbeta med … Visa mer

Jag kan inte nog betona hur imponerad jag är av den fantastiska arbetsinsatsen som vår Mike utförde i vår hall. Det var verkligen en glädje att arbeta med honom från början till slut, och resultatet överträffade våra förväntningar på alla sätt.

För det första var hans professionalitet uppenbar från första stund. Han kom alltid i tid och lyssnade noggrant på våra önskemål och hur vi ville ha det. Han gav oss också värdefulla råd hur vi borde tänka och göra, vilket vi uppskattade mycket.

När arbetet började visade Mike enastående skicklighet. Han målade hallen med precision och noggrannhet även om det gick fort! Listerna som han satte upp var sömlöst och snyggt installerade. Det mest imponerande av allt var golvslipningen. Vårt trägolv såg ut som nytt efter hans arbete, och ytan var otroligt jämn och slät.

Det som också verkligen skilde honom från andra hantverkare var hans omsorg om detaljer. Han lämnade ingen sten orörd och såg till att allt var ordentligt rengjort och städat innan han lämnade vårt hem.

Vidare var han både vänlig och professionell under hela processen. Han höll oss informerade om framstegen och var alltid redo att svara på våra frågor.

Slutligen, hans pris för det utförda arbetet var mer än rättvist med tanke på den höga kvaliteten på resultatet. Vi känner oss verkligen tacksamma och nöjda med hans arbete och kommer utan tvekan att anlita honom igen för framtida projekt.

Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera Mike till alla som söker en pålitlig, skicklig och passionerad hantverkare. Han gav vår hall nytt liv och vi är överlyckliga med resultatet. Tack så mycket!

MJ Maestro Byggservice svarade:
Tack, du är en underbar kund !