Riedels Redovisning

ödeshög

Om Riedels Redovisning

Hej och välkommen till Riedels!

Vi är specialister inom Redovisning och erbjuder kvalificerad service med personligt engagemang. Vi utför allt ifrån löpande bokföring och löner till bokslut och deklaration samt kvalificerade ekonom och controller uppgifter. Bred erfarenhet med specialistkompetens inom fastighetsbranschen.

När du behöver pålitlig, erfaren och kvalificerad hjälp med ditt företags ekonomi, oavsett om det är traditionell löpande ekonomihantering, bokföringsarbete eller årsredovisning i Motala, övriga Östergötland och i Stockholm är Riedels Redovisning ditt givna val. Vi hjälper dig även att utveckla ditt företag genom att skapa effektiva administrativa rutiner, lönsamhetsprognoser, utveckla affärsidéer och starta upp nya verksamheter. Med kunskap, bredd och kompetens står vi alltid till din ekonomiska tjänst!

Arbetet görs på distans eller hos kund beroende på överenskommelse. Vi har möjlighet att hjälpa er på plats i såväl Motala med omnejd som Stockholm, men även rikstäckande på distans. Givetvis har vi ansvarsförsäkring! Välkomna att höra av er redan idag.
1

Utfört jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Riedels Redovisning. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 660525-••••
Bolagsform Enskild firma
Registrerat 2007-08-29
Momsregistrerat
2007-10
Registrerat för F-skatt
2007-10
Antal anställda
Omsättning 750–999 tkr
SNI
69201
Redovisning och bokföring

Omsättning/resultat (Tkr)

För enskilda firmor saknas offentliga uppgifter om omsättning och resultat.

Kassalikviditet (%)

För enskilda firmor saknas offentliga uppgifter om kassalikviditet.

Antal anställda

För enskilda firmor saknas offentliga uppgifter om antal anställda.

Tjänster Riedels Redovisning kan hjälpa dig med: