Aqssons AB

Aqssons Bygg och Puts AB är din pålitliga partner i Stockholm! Bygg och förvandla med förtroende !

Aqssons AB har 8 referensjobb

Fasadrenovering -Spritputs
Har din fasad från 60-talet börjat visa tecken på slitage? Vi specialiserar oss på renovering av putsfasader, och återställer din fasad till sin forna glans. Våra experter inspekterar, reparerar och applicerar ny puts med noggrannhet och precision. Med vår hjälp får du en hållbar och estetiskt tilltalande fasad som står emot tidens tand. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och se hur vi kan förvandla ditt hem!
Väggdekoration i Vardagsrum
Skapade en imponerande atmosfär i kundens vardagsrum med en stilfull väggdekoration som kombinerar både estetik och funktion. I samarbete med våra kreativa designers har vi skapat en unik design som inte bara förbättrar rummets utseende utan också förbättrar akustiken.
Mur- och Putsarbete för en tillbyggnad på cirka 35 m2
Vi har utfört följande arbete för tillbyggnaden på 35 m2 i Bromma: Murarna har konstruerats enligt ritningar med noggrannhet och precision, med val av lecablock för att uppfylla projektets krav. Puts har applicerats på murarna för att ge en jämn yta och skydda dem mot påverkan från väder och vind, vilket säkerställer både hållbarhet och estetiskt tilltalande resultat.
Omputsning av Husgrund i Vällingby
Arbetet inkluderade borttagning av gammal puts och putsnät, applicering av betokontakt och nytt Weber EF-nät, följt av putsning med Weber Therm 260 sockelputsbruk.Betongplattan vid entrén spacklades med Lip 248.
målning i kök och fönster
Barbara Ahlström kungholm
Målning
Målning och flyttstäding av lägenhet i sundbyberg
Renovering av kök i Stockholm
installation av köket på södermalm carl petter är väldigt glad över vårt jobb.
montera av kökt i upplands bro
Byt ut från gamla till nya alla kök från A-Z installera spotlight och diskmaskin Affaf är också var mycket nöjd med ny kökt och ny look.