Neo Hem AB logo

Neo Hem AB

Malmö

Presentation

Vår bakgrund​

Vi står för trygghet, service och kvalitet. Inga uppdrag är för små eller för stora! Med en samlad erfarenhet på 30 år inom bygg- och måleri branschen vet vi att noggrannhet och god service resulterar till nöjda och återkommande kunder!

Idag drivs NEO HEM AB av Aygün Selman som har sin bakgrund inom design och skapande, bygg och inredning; samt Tahsin Sözer som åtagit sig åtskilliga omfattande uppdrag inom måleri, snickeri och bygg. Inomhus som utomhus.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Neo Hem AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559283-4120
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 6

omdömen

 • Rekommenderar Neo hem med varmt hjärta. Från första mötet till färdigt resultat. Uppdraget var att måla om invändigt, väggar och tak samt tapetsering. Allt är utfört med stor precision och noggrannhet. Vi kommer anlitar Neo hem igen!
  Linda Henriksson
 • Alltid vänlig och ställer upp😊 Gör allt för att kunden ska vara nöjd. Rekommenderar varmt.
  Christina Påhlsson
 • Aygün och Tahsin har gjort ett jättefint jobb i vår lägenhet. Tak, väggar och snickerier ser helt perfekta ut. Det märks att de har varit noggranna och tänkt på alla detaljer. Tack för ett fantastiskt resultat!
  Linda
  Svar
  Tack Linda! Väger extra mycket när det kommer, som du själv sa, från en petig tjej! :) Lycka till med boendet! Aygün, NeoHem
 • Ett kvalitativt utförande av jobbet. Väldigt noggrann, har verkligen visat ett stort tålamod. Lyhörd. För den som är ute efter precision, noggrannhet och kvalité så rekommenderar jag NeoHem med ett gott samvete. 😁👍
  Jimmie
 • Snabbt, noggrant och väl utfört arbete och trevligt bemötande. Prisvärt.
  Hans
  Svar
  Tack Hans för att du gav oss tillfället! :) Aygün, NeoHem

Kontakta

Kontaktinformation