GP Bygg i Göteborg AB logo

GP Bygg i Göteborg AB

Lindome

Presentation

Välkommen till GP Bygg i Göteborg AB

Vi har hög kunskapsnivå uppbyggd under lång tid. Erfarenheten och expertisen tar vi med i varje nytt arbete. Alla arbeten utförs med samma höga kvalitet till samma låga pris. Vi arbetar med hög kvalitet på material, verktyg, tillbehör och metoder, och ser till att allt är modernt och uppdaterat för bästa möjliga resultat.

För oss står alltid kunden alltid i centrum. Genom att alltid arbeta nära kunden med lyhördhet flexibilitet och kommunikation kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för varje unik situation. Kontakta oss gärna för referenser från tidigare arbeten eller få reda på mer om oss och vilka tjänster vi kan erbjuda just dig.

Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt GP Bygg i Göteborg AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559262-4380
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.9
av 7

omdömen

 • Vi valde och anlitade GP Bygg för att dom snabbt ingav ett stort förtroende och hade ett väldigt trevligt bemötande. Vårt projekt var stort och omfattande och emellertid väldigt utmanande då vi fick tänka/planera om många ggr längs vägen pga olika omständigheter. Men genom allt detta har dom varit väldigt flexibla och till tillmötesgående och alltid sett till att vi varit nöjda med slutresultatet. Vi har fått känslan av att kunden är värdefull och kontakten har känts personlig , vilket vi har uppskattat. Vi kan med varm hand rekommendera dom till allt från utgrävning, sten/mur/trappläggning, betongarbete och övriga snickerier.
  Sandra Höglund
  Svar
  Sandra, Det värmer i företagets hjärta. Med alla utmaningar som vi som Entreprenörer möter, är det fantastiskt att ha en person - projektledare som du. Ett stort Tack för ett fint samarbete. Per och …Gezim förstås…
 • Lätta och pålitliga att ha att göra med.
  Karl-Erik Andersson
 • Utmärkt arbete, vi är mycket nöjda! GP bygg gjorde ett bra jobb med markarbete, plattsättning och staketbygge och var lyhörda inför våra önskemål under hela processen.
  Fredrik
 • Alltid trevligt bemötande. Utförde det som angavs i offerten till punkt och pricka. Dagliga avstämningar under hela entreprenaden. Rekommenderas.
  Daniel Frantzich
  Svar
  Tackar Daniel, Det var ett nöje att arbeta med/hos Er GP BYGG TEAMET

Kontakta

Kontaktinformation