JGKs Rörinstallationer AB

JGKs Rörinstallationer AB

Västerås

Presentation

Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt JGKs Rörinstallationer AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559186-7493
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

3.5
av 4

omdömen

 • Trevliga vid första anblick. Badrummet blev helt okej men... Specificerar inte fakturor så man vet inte vad man betalar för, vid efterfrågan så viftas det bort och försök som "ska jag lägga på mera rot, så det blir billigare?" kommer upp. Visade sig sen att man "saltar" på fakturan duktigt! (OBEHAGLIGT) Håller inte det man lovar vare sig tidsplaner eller arbete. Det krävs att man tjatar om & om & om igen för att få ut något så simpelt som ett fackmannamässigt intyg. Man får känslan av en attityd som "jag hör dig, men jag bryr mig inte" Skulle inte rekommendera någon att anlita denna firma då man kommer få en hel del huvudvärk... Personalen var däremot väldigt trevliga. Markus
  Markus
 • Mycket proffsiga och trevliga hantverkare. De levererade i tid och höll hela tiden en dialog med oss. Vi byggde i princip om ett våningsplan och ett nytt badrum. Blev så snyggt!
  Annika Elisabeth Hammarstedt
 • Dom kunde börja omgående. Humant pris. Kvalitén ser bra ut, och hoppas och tror att även på sikt kvalitén håller
  Jan
 • Trevliga och kunniga hantverkare Som gjorde ett bra jobb. Kan verkligen rekommenderas.
  Tapani Kaijso