Inne & Ute Miljö AB logo

Inne & Ute Miljö AB

Danderyd

Presentation

PS Inne & Ute Miljö AB är ett familjeägt bygg- och trädgårdsföretag med säte och verksamhet i Stockholm.
Vi arbetar utifrån vår erfarenhet, kunskap och kompetens med allt från enstaka uppdrag till regelbunden trädgårdsskötsel samt enklare helhetslösningar inom trädgårdsarbete, bygg och inredning. Vi lägger lika stort fokus på vackra planteringar, en grön gräsmatta och en städad tomt som på ett praktiskt insynsskydd, platsbyggda sittbänkar, en pergola och schyssta odlingslådor. Allt för att skapa en härlig utemiljö redo att njutas av - enkelt, effektivt och proffesionellt utifrån dina önskemål. Oavsett storlek på trädgård och hjälp så är du välkommen att kontakta oss. Våra medarbetare genomgår kontinuerligt utbildningar som tillhandahålls av olika branschaktörer. I arbetet med våra uppdragsgivare strävar vi efter långvariga kundrelationer samt att hålla hög kvalitet i alla led/detaljer. Alla i vårt byggteam har certifikat för heta arbeten och säker vatteninstallation vilket borgar för en god trygghet för er som kund. Vi innehar F-skattsedel och företagsförsäkring. Vi har ju säkert vatten certifieringar, heta arbeten mm.

INNE – Alla typer av entreprenader
UTE – All typ av trädgårdsarbete

Läs mer på vår hemsida
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Inne & Ute Miljö AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559023-5817
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.7
av 38

omdömen

 • Patricia var väldigt tillmötesgående och löste min brådskande situation på ett väldigt professionellt och bra sätt och jobbet blev gjort inom den snäva tidsram jag hade satt. Det blev också bra gjort.
  Anna Hedberg
  Svar
  Stort TACK för möjligheten att hjälpa dig med ditt projekt. VARMT välkommen åter.//Patricia
 • Checka först med företagets kontor att lämnad prisuppgift är korrekt innan ni bestämmer er för uppdraget.
  Åke Bremin
  Svar
  Vi skickar alltid offert till våra kunder efter att vi gjort platsbesök. När kunderna accepterar offerten bokas jobbet in enligt överenskommelse. Tack Åke för din feedback, glad att du är nöjd med vårt utförande.
 • Noggrannhet, effektivitet
  Jan Lennart Höglund
  Svar
  Tack snälla för omdömet. På återseende inom kort.
 • Undvik denna oseriösa firma! De har fullständigt massakrerat min lägenhet. De har gjort sig oanträffbara och vägrar att ersätta de skador som de åsamkat. Detta blev en dyr erfarenhet som jag inte vill att någon annan ska behöva vara med om. Omdömet från andra hantverkare och besiktningsmän är att deras utförda "arbete" är bland det det värsta som de sett.
  Tilde
 • Staffan tog hand om min bostad som om det vore hans egen. Han har ordnat till det så det känns som ett hem, inte bara ett "ytterligare jobb". Väldigt betryggande att han var kommunikativ och punktlig. Skickade bilder, ringde, smsade och höll mig uppdaterad genom hela processen (som för övrigt gick snabbt och smidigt), det var verkligen strålande. Staffan kom med relevant och bra feedback och framförallt grymma tips för att få målningen och väggarna i dess absolut bästa skick. Allt går sällan 100% enligt plan i sådana här projekt men det kändes helt smärtfritt, Staffan löste - allt! Räkna med att jag ringer dig nästa gång jag ska fixa något i hemmet!
  Philip
  Svar
  Stort tack för förtroendet Philip. Välkommen åter =) // Staffan

Tidigare jobb

Inbyggda garderober i anslutning till master bathroom.

Badrumsrenovering

Badrums renovering master bathroom.

Detalj bilder badrumsrenovering

Renovering gäst wc

Renovering tvättstuga / duschutrymme

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering på Lidingö