MBT Svedala AB logo

MBT Svedala AB

Svedala

Presentation

Om oss. Vi är ett litet företag som utgår från Svedala, men jobbar i en stor radie utan om kommunens gränser. Vi sätter alltid kunden i fokus där vi låter kunden vara en del av projektet och vara med att skapa sin idé till verklighet. Vi jobbar inom Mark, Bygg. Trädgård med anläggning runt om fastigheten/bostadsrätten. Garageuppfart, gångar, entrér, uteplatser, murar, trädgårdar m.m, inom bygg varierar allt från staket, trädäck, vindskydd till balkonger, uterum och inomhus snickeri. Trädgårds skötsel med häckar, gräsmatta, rabatter, ogräs, nya anläggning. Vid större projekt med anläggning av tomter, grävande av pool eller gjutning av betongplattor, har vi idag samarbetsavtal med entreprenad företag som har maskinparken och kunskapen inom området.
Vi lämnar alltid en kostnads fri offert efter ett besök.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt MBT Svedala AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  556972-8859
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.8
av 6

omdömen

 • Jag kan verkligen rekommendera MBT Svedala AB. Perfekt arbete, blev precis som vi ville ha det. Utfört på utsatt tid!!
  michael
  Svar
  Vi på MBT Svedala vill tacka för uppdraget och hoppas ni får njuta av många härliga timmar i er nya bastu, och att växtligheten kommer att ringla sig snyggt upp i den nya pergola.
 • Vi är super nöjd med MBT Svedala. Proffsigt utförande. Solid utförande. Söker alltid en bra lösning med kundens önskar i fokus. Vi fick gjort en stor terass, ett uterum, bytt fönster och dörrar. Så nöjda med allt dem har gjort. Vi kommer tillbaka!!!
  Ines Hallum-Hansen
  Svar
  Vi på MBT tackar för uppdraget och hoppas ni kommer att njuta av många härliga dagar/kvällar i uterummet och på det nya trä-däcket med er grillplats.
 • Karolina kajander
 • Är helnöjda med allt... Både kontakt och utförandet av tjänsten vi behövde hjälp med. Har vi fler projekt vi behöver hjälp med så kontakta vi MBT Svedala AB igen.
  Matts Rydén
 • Kändes bra redan vid första kontakten. Snabb leverans av det utförda arbetet. Jobbet utfördes på ett professionellt sätt, man lyssnade på dom synpunkter som kom upp under arbetes gång. Kan varmt rekommendera detta företag.
  Ingemar Johansson
  Svar
  Vi riktar ett stort tack för dem fina orden och att du valde oss att bygga ditt trädäck. Hoppas du får njuta många trevliga dagar och kvällar på din nya uteplats. Mvh Patrik / MBT Svedala AB

Tidigare jobb

Anläggning av tomt

Arbetet bestod att anlägga stödmur runt tomten, samt uppfyllnad av matjord och anläggning av ny gräsmatta, ( rullad gräsmatta).

Byggnation av trädäck

Arbetet bestod av att bygga ett trädäck, vid en nybyggd villa.

Ny garageuppfart

Arbetet bestod av att anlägga garageuppfarten med nya bysten, samt mur.