MBT Svedala AB

Svedala

Om MBT Svedala AB

Om oss. Vi är ett litet företag som utgår från Svedala, men jobbar i en stor radie utan om kommunens gränser. Vi sätter alltid kunden i fokus där vi låter kunden vara en del av projektet och vara med att skapa sin idé till verklighet. Vi jobbar inom Mark, Bygg. Trädgård med anläggning runt om fastigheten/bostadsrätten. Garageuppfart, gångar, entrér, uteplatser, murar, trädgårdar m.m, inom bygg varierar allt från staket, trädäck, vindskydd till balkonger, uterum och inomhus snickeri. Trädgårds skötsel med häckar, gräsmatta, rabatter, ogräs, nya anläggning. Vid större projekt med anläggning av tomter, grävande av pool eller gjutning av betongplattor, har vi idag samarbetsavtal med entreprenad företag som har maskinparken och kunskapen inom området.
Vi lämnar alltid en kostnads fri offert efter ett besök.
14

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt MBT Svedala AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 556972-8859
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2014-05-27
Momsregistrerat
2014-07
Registrerat för F-skatt
2014-11
SNI
43320
Byggnadssnickeriarbeten
81300
Skötsel och underhåll av grönytor
43120
Mark- och grundarbeten
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget bedriver verksamhet inom mark och anläggnings arbete. Nya anläggning av plattor, sten, mur och även omläggning av befintlig marksten och plattor, samt verksamhet inom grönyteskötsel för både privat och företag. Gräsklippning, häckar, buskar, rabatter, ogräsrensning. Även enklare byggnationer av staket, trädäck, altaner, m.m. Företaget står även för personal uthyrning och projektering.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda